Rykten från folk på nyligen avslutade E3-mässan gör gällande att #Sonys kommande onlinerollspel kanske inte alls skeppas med den utlovade funktionen att pc- och Playstation 3-ägare ska kunna spela med varandra. Det verkar vara problem med att få igenom uppdateringar och liknande samtidigt på konsolversionen som pc-versionen, som kanske sätter käppar i hjulet.

Även ifall #The Agency släpps utan funktionen är det möjligt att den dyker upp senare. Spelet saknar fortfarande släppdatum och har fortfarande långt kvar på utvecklingscykeln. I databasen hittar du både film och all tänkbar information om titeln.

F.ö. skulle en modern version av Spy vs Spy vara kunglig! Spelade C64-versionen tills bandet gick sönder när jag var liten. 08/06 Dåligt:) 07/06 DrAbraham, kanske, men desto olikare spelsätten är desto mer balanserings skillnader krävs 07/06 Inte så noga vem som har bäst kontroll etc om det är ett spel som i huvudsak går ut på att samarbeta :P Är det ett spel som fokuserar på PvE så gör det ju i stort sett inget om en spelar med mus+tangentbord och en med handkontroll. Enligt Wikipedia ocks... 07/06 Jag tänkte exakt samma sak så fort jag såg rubriken. Konsolspelarna skulle bli kanonmat på nolltid tack vare första bästa finniga, svärande trettonåring bakom en PC. Dock skulle det bli en snygg gemenskap rent communitymässigt; "Hey guys, let's all forg... 07/06 fusk är nog inte största problemet, utan att förutsättningarna för spelarna är för annorlunda, en pc spelare som kör med mus och tangenbord borde i alla fall ha övertag mot nån som sitter med en hand kontroll likt ps3 eller xbox. 07/06 hålelr med helt och hållet,pc och konsoler är för olika(kontroller menar jag då) mkt mkt lättare på pc. 07/06 Playstation 3 mot PC kommer aldrig att funka, på PC kan man fuska hur mycket som helst, skulle varit bättre med Xbox 360 mot Playstation 3, då har man ju i alla fall samma förutsättningar. 07/06 Tror de ska kunna lista ut det för att DC comics online som också är från SOE, där ska PC och PS3 spelare kunna mötas. De borde titta på dem och se hur de har löst det. 07/06 Skillat.......... 07/06
Skicka en rättelse