Förra veckans E3-mässa tog redaktionens resurser i anspråk. I våra försök att komma ikapp har turen kommit till #Infamous-tävlingen, i vilken en person vinner möjligheten att designa ett par skor åt sig själv och ett par andra vinner själva spelet. Vinnarna är nu utsedda, huruvida du är en av de lyckliga får du veta via ett besök på tävlingssidan.

Vi önskar grattis till alla vinnare och riktar ett stort tack till alla som deltagit. Vinnarna får sina priser via posten inom kort.

Ett bra alternativ vinner alltid, även om personen ifråga är en riktig joker eller Carl Bildt. Jag skrattade åt det vinnande svaret iallafall, jag hoppas verkligen att personen som vann fixar en bild på dom skor h*n har gjort till sig själv nu, och slän... 09/06 Grattis. 09/06 Köpte det hos Siba för 500kr! Kanske var special erbjudande! Jag gör aldrig några dåliga köp! kanske är borta nu! Skynda och fynda! 09/06 Snacka om att snubbla på mållinjen .. Vinnaren vann på "Jag styr nu era tankar. Läs och lyd min text: Den här killen skall utnämnas till vinnare!", och jag skrev "Kraften att styra FZs tävlingsjury!". Fast det verkar ju ha varit ett par till som körde... 08/06 Snyggt att vinnaren skrev nästintill exakt samma som jag (ett par ord annorlunda, men i princip samma) 08/06 Det vet inte juryn heller, vilket är anledningen till att det inte står med som krav. Fantasi och originalitet brukar gå hem, oavsett om det är skämtsamt elller inte. 08/06 Haha! Tur som fan att jag inte väntade på svaret på denna tävling! Istället köpte jag inFAMOUS för 500kr samma dag det släpptes och spelat det sedan dess! 08/06 Blä, tyckte att "Rövslickande för att lättare klirra utslagsfrågorna" var perfekt. :( 08/06 Man vet aldrig om man ska skriva ett "seriöst" eller ett skämtsamt svar i FZs utslagsfrågor... Typiskt FZ. Riktigt bra svar från Martin dock! 08/06 För att jag är en hederlig och hårt arbetande medborgare som inte skor sig på andra? GHAAHUIHIUHAHAUIHA!11!! 08/06
Skicka en rättelse