Under gårdagen publicerade vi en nyhet här på FZ där utvecklarna bakom #Forza Motorsport 3 sa att "inga andra racingspel kan tävla med oss". På Forza-utvecklarnas blogg står nu också att #Polyphony Digital-anställda, utvecklarna bakom #Gran Turismo-serien, besökt deras monter och speltestat Forza 3.

Enligt uppgift ska japanerna ha gjort "noggranna anteckningar, undersökt gränssnittet, tagit foton och ställt en del intressanta frågor". Precis som i föregående nyhet levereras också några rejäla kängor till Kazunori Yamauchis team.

Anledningen till att jag berättar detta är att jag personligen blev väldigt överraskad eftersom PD [Polyphony Digital] inte direkt är kända för att vara en studio som erkänner att det finns andra racingspel än deras egna. Vilket också skulle kunna förklara varför Gran Turismo-serien stagnerat sedan Gran Turismo 3. Så det verkar som att konkurrens är bra, trots allt. Jag vet helt säkert att Turn 10 aldrig kommer sluta ta racingspelen till nya höjder.

Det Stora Racingslaget går vidare, med andra ord. Fortfarande är inget av de båda spelen ens släppta, men #Turn 10 är uppenbarligen helt säkra på sin egen förträfflighet och verkar inte ha några som helst problem med att deras kaxiga attityd lyser igenom alla deras uttalanden.

Så länge känslan finns kvar så är jag nöjd. Är imponerad att dom lägger ner tid på grafik också. Vilket inte alltid har varit den anledning att skaffa Forza spel. 10/06 Jag visste vilka PD var men inte vilka turn 10 var, så ja det funkade :P 09/06 Jag är impad. Hurmånga viste vilka utvecklarna var innan? Med denna attityden så kommer de sälja, nästan oavset hur produkten ser ut. Tänker på Funcom / conan, hurmånga glada aktieägare där var med all deras munröta. Sen kan jag inte tänka mig att detta... 09/06 här var det livat!! hahaha! sony tar hem segern i vilket fall som...störst merit inom simulator vinner i helhet :D 09/06 Mycket närmare simulator än arkad. Dock ganska långt ifrån RIKTIGA simulatorer. 09/06 Playstation 1 + Gran Turismo = :heart: :D 09/06 Jag hade bägge konsollerna, men trivdes bättre med ps3, det blir ju lätt så att en konsoll blir favorit även när man har flera hemma. 09/06 En stor mängd PR fungerar på de där sättet i USA. De tog sin huvudkonkurrent och smutskastade, vanligt förtag. Så jag förstår inte debatten. Båda är väl arkadracers till olika konsoler? 09/06 Vad menar du? När du rattar en cab i Forza 3 så simulerar ju ljudet från din 360 det av den våldsamma vind som bilen skär igenom när du kör IRL. Det är bara att sätta en fläkt bakom din konsol och känna den varma luften slå mot ansiktet. Mer verkligt... 09/06 Ärligt talat så fattar jag inte varför det ska tjatas om att "ett spel äger det andra" och så vidare. Själv gillar jag både Forza och Gran turismo och kommer glad o nöjd att lira båda 2 när de kommer, har inte ett dugg att göra med plattform utan att... 09/06
Skicka en rättelse