Minns du Action Half-Life till #Half-Life som för första gången såg världens ljus år 1999? Inte? Nåväl, nu finns en första version av Action Half-Life 2 (AHL2) äntligen ute och utvecklarna #Ministry of Action utlovar samma röj som tidigare. Det vill säga, döda eller bli dödad.

"Eftersom det här är en första release, beta, etcetera etcetera, yada yada, du vet vad vi snackar om: Det är verkligen inte färdigt, finputsat eller klart. Det är oslipat kring kanterna och lite varstans, men än så länge har vi haft oerhört roligt när vi spelat, och vi hoppas att du får det lika kul som det vart för oss."

Så vad väntar du på? Gå in här och ladda ner det direkt. Spana in trailern som släpptes första april i år.

<object width="432" height="210"><param name="movie" value="http://www.moddb.com/media/embed/145116"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="true"></param><embed src="http://www.moddb.com/media/embed/145116" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="true" width="432" height="210"></embed></object>

Skicka en rättelse