I en Kotaku-artikel säger #Sony att deras nya rörelsekontroll, kombinerat med Playstation Eye, täcker hela spektrat och att deras teknik tillåter millimeterprecision i spelen. Med rörelsekontrollen och den vanliga tycker Sony att de får med både casual- som hardcore-spelare, och att konsolen helt enkelt kommer erbjuda "det bästa av två världar".

Uttalandena kommer som svar på all hype som varit nyligen kring #Microsofts Natal-avslöjande på E3-mässan. Medan både Sonys och #Nintendos rörelsekänsliga fortfarande använder sig av någon slags handkontroll, är Microsofts vision att göra spelaren till handkontrollen med deras nya Natal-teknologi.

Vilka tror du vinner rörelsekriget? Microsoft, Sony... eller Nintendo, som faktiskt redan har gjort enorm succé med sina grejer ute på marknaden?

Om man ska döma av vad Sony säger så låter det som att dem har en riktigt bra chans. 10/06 Trodde först Skulle visa en vanlig wii kopia, fast med 2 kontroller, men responsen samt precisionen blew me away, sätt ett par glasögon eller liknande på huvudet å vi har VR tracking (http://www.youtube.com/watch?v=Jd3-eiid-Uw), should make for an epic... 10/06 Gnom 10/06 Vad felas med dig då? Det är väl ingen hemlighet att SONY ligger sämst till av SONY, MS och Nintendo? Natal är oprecis? Ja, det var ju en skarp iaktagelse med tanke på att den fortfarande är under utvecklig och säkert inte alls kommer att finslipas inna... 10/06 Håller med :):up: 09/06 Synd att nintendo inte använt sin motion sensor till något spectakulärt då, gillade skarpt sonys video med pil o båge/svärd o sköld. Enda chansen är red steel 2. Dessutom har de mer kräm att få ut ur 360/Ps3 så saker o ting kanske ser lite fint ut när... 09/06 Troll 09/06 Kan hålla med om att presentationen gav intrycket att de hade nyss blivit klara med sin prototyp. Dock är det planerat att de ska släppa detta i vår och de har redan hunnit skicka ut dev kits till utvalda utvecklare. Får se hur väl planen hålls 09/06 Inget illa menat till Sony men var det bara jag som tyckte att under E3 medans typ MS visade upp Natal som nästan en färdig produkt så var Sony controlen som nånting dem typ fed ex direkt från HQ för att ha nånting att kontra mot MS... Dem visade inga... 09/06 22 miljoner PS3 vs 30 miljoner xb360 är då inget jag ser som gör att Sony ligger risigt till. Lägg ned med dina dumheter. on topic: Natal ser intressant ut, men just nu är den på tok för oprecis för att kunna skapa någon behållning i spel. Får se hur... 09/06
Skicka en rättelse