#Sony Computer Entertainment-chefen för Europa, Andrew House, säger att fler spelare kommer köpa en Playstation 3 med tiden - speciellt då priset på konsolen börjar sjunka. Uttalandet kommer i en Edge-intervju, där han drar likheter till försäljningen för Playstation 2.

Om du ser tillbaks på tidigare livscyklar, som Playstation 2 mot Nintendo 64, så har vi massor av data som föranleder oss att tro att många köpte en N64 som ingångsmaskin och senare uppgraderade till en mer kraftfull maskin när prislappen kändes rätt för dem. Jag tror att vi kommer se detta hända också med PS3, och det faktumet att det är en Blu-ray-spelare också samt mängden med nätverksbaserade upplevelser tillgängliga som förmodligen är fler än på den maskin de för tillfället har.

På frågan om en prissänking av PS3 kan vara aktuell blev dock svaret - som så många gånger förr - ett nej.

Evigt tjat om att xboox360 låter. Funderar på att byta ut min Playstation 3 för att den låter mer än den xbox 360 jag lånade hem. Att se dvd med ps3 är smärtsamt pga oludet. 19/06 Så nintendo kör inte med samma stil då eller? Dom är väl värst av alla... (edit: Med console exklusiva titlar vill säga) 10/06 Känns ganska meninglöst att rapportera varje gång en konsol ökar i försäljning på Amazon. 10/06 Samma här typ.... kommer köpa oavsett när God of War 3 eller Last Guardian kommer, men hade gärna sett ps2-bc o lite billigare variant eller energisnålare slim-modell. Många som inte tänkter på energiförbrukningen på maskinerna, men det är nästan mer... 10/06 En jävla massa gnäll. 2 sidor av en massa skit. 09/06 Själv är jag extremt mycket för console exklusiva spel vilket 360 ägare inte verkar gilla. Spel som bara kommer till PS3 har väldigt mycket högre kvalite än dom som släpps på multi i 9 fall av 10 09/06 Visst behöver folk inte extra funktionerna så KÖP den inte ingen tvingar er ;) men att försäljningen går bättre och bättre för PS3an kan ingen heller förneka. Jag för min del tror på sony för jag tycker dom tar god hand om sina konsoler. NEJ jag är inge... 09/06 MS är minst lika mycket fjantar. 09/06 Personligen måste jag säga att PS3 är klart den mest prisvärda spelkonsolen. Den erbjuder så mycket unika titlar (exklusiva titlar), funktioner och tjänster. Alla tillbehör följer med när du köper enheten (förutom HDMI kabel om du inte redan har en såda... 09/06 Jag tror faktiskt att Ps3 kommer sälja mer nu.Ganska mycket mer. 09/06
Skicka en rättelse