#Activision har fått in ett fåtal rapporter gällande problem att installera Playstation 3-versionen av #Prototype, som släpps i Sverige imorgon. Några konsoler har hävdat med bestämdhet att det inte finns tillräckligt med hårdiskutrymme tillgängligt för spelet, trots att det gör det. Den tillfälliga lösningen är att ta bort ytterligare 700 MB genom att förslagsvis avinstallera andra spel, demos eller ta bort filmer och musik.

Vår recensent, vars åsikt du kommer att få när embargot släpper sitt järnhårda grepp vid midnatt, stötte inte på det här problemet så det verkar vara begränsat men en uppdatering är på gång, enligt utgivaren.

jag har det redan till xbox360 8-) 11/06 Jag fick hem spelet idag till PS3:an och tycker det är sånt RÖJ! Jag tror många kommer gilla detta spel pga av sin Action å det är proppat med det :D Finns inget man inte kan göra i detta spel...förutom att riva byggnader då :P....kontrollen tycker jag... 11/06 Jag gissar på att FZ ger spelet 3/5 :P 11/06 Har inte sagt att det är ok med flame-krig. Kommentaren jag fällde var ett svar på Kucis inlägg, och ja. Jag glömde citera honom, vilket jag ber om ursäkt för. Läser du ovanstående inlägg så ser du snart att ingen tog illa vid sig och inte heller något... 11/06 Fick spelet till Xbox360 idag, grymt roligt spel även om det är svårt :) 11/06 Om man får ett buggit spel då borde man även få den gamla schlagerlåten 4 bugg och en coca cola på köpet. 11/06 Någon som har spelet och kan berätta hur kontrollerna är på PS3?? Hört en jävla massa klagomål om kontrollerna! 11/06 suck.. oja jag gick på att du mena allvar med att dom betalat för att få den buggen.. Det du gör är att du sätter en standard på hur man får säga och göra, det är also ok att dra upp antyda saker mot andra konsoler. finns för mycket idioter som antingen... 11/06 Påminner mig om Fallout, det klagade på att jag hade mindre än 20mb ledigt, var bara att kopiera en 20-30mb stor fil och sedan ta bort den. 11/06 Det finns buggar på PC också. Slow performance / no GPU usage / low resolution http://forums.vgames.com/viewtopic.php?f=47&t=1938&p=35756 Sound issues http://forums.vgames.com/viewtopic.php?f=47&t=1788 No textures http://forums.vgames.com/viewtopic.php?... 11/06
Skicka en rättelse