#Dice bekräftar att #Battlefield 3 är under utveckling. Dices informationschef Jenny Huldschiner säger till FZ att uppgiften stämmer, men att man i nuläget inte ger några fler kommentarer.

Uppgiften dök upp under ett finansmöte i går, då #EA-chefen John Pleasants, kanske av misstag, förklarade att han har sett spelet på Dices kontor i Stockholm.

Jag har haft förmånen att kika på Battlefield 3 hos Dice i Sverige jag är mycket imponerad av det sätt som teamet jobbar med produkten. Spelet kommer förstås inte ut det här budgetåret, men det är en produkt som ser mycket bra ut.

Det mesta är i nuläget oklart kring Battlefield 3 - vi vet inte vilka plattformar det utvecklas till, vilken miljö det är förlagt till eller när det kan tänkas vara färdigt.

Pleasants menar att spelet ska försöka plocka spelare från Call of Duty-seriens rikliga spelarskara skriver Gamespot.

Vi har flera spel i shootersegmentet och det har inte undgått oss att Call of Duty har en betydande del av spelarna. Vi lägger stor kraft på dessa titlar. Battlefield råkar vara en av dem...

Dice släppte #Battlefield 2 för fyra år sedan och efter det har det flera gånger ryktats om en regelrätt uppföljare. Men företaget har svarat att man inte kommenterar rykten och istället annonserat flera andra titlar i Battlefield-serien, till exempel förra sommarens #Battlefield: Bad Company och inom kort #Battlefield 1943. Och alltså Battlefield 3, när det nu kan bli.

Skicka en rättelse