Patrick Söderlund på #Electronc Arts har bekräftat att #Dice arbetar med en uppföljare till #Mirror's Edge, deras parkour-inspirerade spel som släpptes i november i fjol. Eftersom spelet sålde mindre än förväntat var det oklart om det skulle läggas mer tid på varumärket och Söderlund erkänner att titeln var ett risktagande och att konceptet kan komma att förändras.

Mirror's Edge var ett riskabelt och kaxigt beslut men samtidigt väldigt innovativt och inspirerande. Spelet var inte perfekt på något sätt och vi skulle ha velat att det sålde bättre men det gick faktiskt bättre än vad många tror. Du kommer garanterat att få se ett nytt spel, det är bara frågan om när tiden är mogen och vad vi vill göra med det.

Första spelet var galet bra! hoppas de fortfarande jobbar på! 27/01 Battlefield 3 Battlefield 1943 Battlefield Heroes Battlefield Bad Company 2 Mirror's Edge 2 Ett ord: WOHOO! :D 04/07 Jag tycker det var askul Men tvärtemot vad många tycker så skulle jag vilja se en tvåa med bara tävlingsmomentet. Det var ju multiplayerdelen som gjorde det riktigt kul. 15/06 Hoppas det kommer bli mer flyt i spelet för oss vanliga spelare, aldeles förmånga ställen där man fastnade och skulle klättra eller dyl. Vet inte om jag ska spela 2an dock, pajjade min xbox360 dosa när jag lirade ettan, aldrig varit så grinig. 14/06 Hoppas de fixar in-engine cutscenes i tvåan, jag gillade aldrig de där animeringarna de använde. Men grafiken var riktigt bra, och ME har det bästa themespåret ngnsin. 14/06 Är du tokig? FPS/slagsmålsdelen var ju underbar. Sen är ju spelet gjort så att man knappt behöver använda det nån gång om man inte vill. Det är ju hur skönt som helst att kuta fram, slå ner någon, plocka upp hans vapen, skjuta ihjäl hans polare, slänga... 13/06 Införskaffade ettan till xbox, ett av de bästa spelen jag har spelat, allt var tipptopp. Längden på spelet var även va du gjorde det till. Jag t.ex. har suttit på helspänn för att sänka mina tider på time trial, vilket resulterade i minst 20-30 timmar... 13/06 så är det för mig också =/ 13/06 Sålde det en miljon är det kanon för ett nytt IP med så annorlunda stuk. Jag planerar att köpa det så snart jag uppgraderat datorn (hade tänkt gambla på det redan i januari tills jag hörde att det körde Securom-skiten). Kommer en tvåa blir det nog fina... 13/06 Woho, ettan var ju skoj! :] 13/06
Skicka en rättelse