Efter att i åratal ha fått vår pc-hårdvara att svettas gick finska #Futuremark i [n=26973 höstas] ut med att de utvecklar ett eget spel - #Shattered Horizon.

Spelet drivs av en egenutvecklad grafikmotor, samma som används i deras hårdvarumätningsverktyg 3D Mark Vantage, så vi kan gissa att polygonerna kommer att vara välsvarvade. Fokus ligger på multiplayer i rymdens kalla vakuum och efter att en gruvstation sprängts på månen är området kring jorden nedlusat av skrot.

Den officiella hemsidan erbjuder en första trailer och möjligheten att ansöka om ett kommande betatest.

Blev uttagen till closed beta nu, håller på installerar spelet via steam. Återkommer med mer info.. 13/09 Det är rätt många PC-spel numera som har separata (högre) systemkrav för Vista-datorer, så nog 17 finns det folk som kan få problem med frameraten, alltid. Att du sen antyder att folk som inte håller med dig bara har dåliga datorer känns rätt märkligt,... 16/06 Hur vet du att det är en Dead Space kopia? Bara för det är i rymden? DEt är samma sak att skriva alla MMORPG spel är WoW-kloner! Vi har inte sett någon gameplay, så jag tycker det är fel att döma ett spel som ingen vet riktigt om!:\ 16/06 Rikitgit nice! En FPS i rymden. Trailern verkar intressant! Nu får man bara vänta och se hur det blir. 16/06 För att det utspelas i rymden??? 16/06 bah palla en lam dead space kopia. 15/06 Fisse: Windows 7 är bättre än Vista och XP, sen om man vill ha extra säkerhet så är Vista bättre än XP, snabba boot-tider så väljer man XP. Själv så har jag ingen Vista-dator och kommer aldrig skaffa, Windows 7 ser lovande ut. Sedan så är det bara en... 15/06 Jag får då samma FPS med Vista x64 som jag får med XP. Kanske blir problem om man sitter på en PII eller motsvarande? På vilket sätt är man "styrd" i Vista? Känner exakt samma frihet i Vista som jag gjort i XP, stäng av UAC så är allt frid och fröjd.... 15/06 hahaha, rätt bra faktiskt ;) 15/06 Men det är det ju inte. :S Vista är krångligt, handikappat, styrt, allmänt svårnavigerat, och har systemkrav i nivå med Crysis. XP är långt ifrån perfekt, men jag har svårt att hitta fördelar med Vista. Att vara bakåtsträvande är ingen höjdare, men att... 15/06
Skicka en rättelse