Den nya grafiska stilen i #Diablo III skapade en del rabalder när det efterlängtade spelet visades upp för första gången. För mycket färger, utbrast många medan #Blizzard stod på sig med argumentet att kontrasten mot de mörka partierna skulle bli så mycket större och att de var väldigt nöjda med utseendet.

På de senaste tio skärmdumparna är dock mörkret påtagligt och frågan är om de ändå känt lite press från de otaliga protestlistorna som har cirkulerat på nätet.

Gammal tråd och gammalt groll. Vi kan konstatera att D3 kommer att se annorlunda ut än D2. Jag tror däremot inte att förklaringen är så enkel som att man plockade in folket från WoW-avdelningen och att dessa bara kan en sak. När jag ser skärmdumparna... 31/07 Spelet ser helt underbart ut precis som det är nu, jag kan erkänna att jag aldrig spelat "en massa" Diablo 1 och 2, men det här attraherar mig mycket, och kom ihåg att Blizzard såklart vill att så många som möjligt ska kunna uppskatta spelet, inte bara... 26/07 Förstår inte varför folk ska klaga över huvud taget. Det är Blizzard! De ger bara ut bra spel, och gillar man diablo så kommer man antagligen gilla 3an, vare sig det är mörkt eller ljust. Blir väl inte ett sämre spel för att det är för ljust/mörkt :D... 19/07 Ingen som vet, och det lär inte komma något releasedatum än på ett bra tag. Inte ens Starcraft 2 har ett releasedatum eller beta än. Som det ser ut nu släpps SC2 först under 2010. Jag har själv länge hoppats att Diablo 3 skulle släppas sent 2010, men... 18/07 När kommer det dära jävla spelet någe gång jag har ju väntat länge som hälst ju :( önskar det kommer snart 18/07 Diablo serien bäst av alla & allt! 26/06 När kommer det här dår spelet egentligen har väntat snart i 4 år på att det ska komma får ryck snart haha 23/06 Spot on, precis det jag alltid tyckt! Jag förstår inte varför man envisas med att ha platta tråkiga texturer och lågt polygonantal. Inga reflektioner, dynamiskt ljus eller realtime shadows heller. Tänk om man kunde satsa på att göra "verklig" och modern... 22/06 Här finns en fansite med lite mer info http://www.runicgamesfansite.com Det är ett singleplayer spel bara tyvärr. Det kommer dock vara billigt och släppas främst via online tjänster som Steam m.fl. Längre fram kommer ett "MMO" som baseras på samma värld... 22/06 Wooaah, varför har jag inte hört talas om det här tidigare? Ser ju hyffsat skoj ut, även om det är "WoW-style" över det 22/06
Skicka en rättelse