USA:s krigsmakt har i afton släppt #America's Army 3, helt i linje med [n=33304 tidigare löften]. Den nya upplagan innehåller en rad rejäla förändringar. En av de större är att spelet numera drivs av #Epics flitigt använda spelmotor Unreal Engine 3, men du får också avnjuta ett nytt poängberäkningssystem, nya skademodeller, utökade möjligheter att planera uppdragen innan de genomförs och mycket annat.

America's Army 3 kan hämtas hem från flera håll. Från officiellt håll rekommenderas nedladdning via Steam men fler nedladdningsalternativ hittar du här.

Kort resumé: America's Army är en sorts simulering av livet som soldat i den amerikanska armén. Det utvecklas av nämnda krigsmakt och det är fullständigt gratis att spela, vilket givetvis glädjer många. Samtidigt har det fått en del kritik för att det försöker locka folk till armén. Den första versionen släpptes den 4 juli (japp) 2002, varefter en rad uppdaterade versioner sett dagens ljus.

de är nånting med att steam inte fungerar som de ska, detta är ju självklart inte den första gången det händer =P. 22/06 Det kommer bara upp konsol för mig där jag ska välja vilken bana och typ av uppdrag men det står att det inte är några spelare på någon server. Vad ska jag göra? 21/06 det går knappt att spela det kraschar hela tiden 20/06 Det kom precis en ny patch och jag tänkte att det kanske kunde göra spelet spelarbart, men icke. Den här sortens "propaganda" lär skrämma bort betydligt fler än den lockar till sig. 20/06 Spelet fryser när man skall spela/träna!! Finns Patch ute nu, men den fungerar inte!! Förhoppningsvis kommer en patch till snart. Som det är nu går det inte att spela. 20/06 Får inte heller igång det, går inte att spela vidare efter träningen eller att starta ett multiplayer spel. 19/06 Det är alldelles för buggigt för att spelas och det hänger sig samt låses titt som tätt. 19/06 Jag har spelat i 2 timmar i rad nu, och det har sin charm med teamplayet ibland. Men det är nog det sämst optimerade spelet jag spelat. och bland det buggiaste. Jag har sämre eller samma FPS i detta som är 2003 grafik än vad jag har i crysis med high... 19/06 Uruselt spel! Till och med för att vara gratis! Tyvärr. Det enda som är bra med spelet är känslan i aimet, resten är under all kritik. :S :down: 19/06 Varför hänger spelet sig när jag joinar en server? Jag väljer en server, trycker på Join och hela skitet hänger sig, kan inte göra nåt, måste köra CTRL+ALT+DEL. 19/06
Skicka en rättelse