Som vi tidigare rapporterat behövde Xbox Live vila i tisdags. Underhållet gjordes för att framtida Xbox Live-funktioner ska fungera som utlovat.

Nu verkar det som att vissa användare fått svårigheter när de försöker använda Marketplace och när de ska köpa saker. #Microsoft meddelar att de är medvetna om detta och att de jobbar aktivt för att lösa de tekniska problemen. Snart ska förhoppningsvis Marketplace fungera för alla igen, alltså.

Har du stött på några tekniska problem på Xbox Live de senaste dagarna?

Japp har inte kunnat ladda ner något 19/06 Det är då definitivt inte att för många försöker logga in på LIVE... Det är som sagt mainteance, kolla på Forza 2 AH ! Där kan man inte göra ett PISS! Som sagt mainteance, men jag skulle hellre ha mainteance så att dem kan ändra hela skiten.:up: 19/06 I samband med underhållet så gjorde dom även om på xbox.com där man kan se vilka vänner som spelar osv. 19/06 Första jag tänkte när jag läste rubriken var "okej, nu kommer väl ännu ett alltid lika roligt inlägg från Sito"... Mm, Sony lyckades ju bra med uppdateringen som tog bort allt från hårddisken :P Men det fixade de ju som tur var väldigt snabbt :) 19/06 Samma gamla visa, för många som försöker att logga in så kraschar systemet... 18/06 Marketplace rörde sig inte ur fläcken igår kväll. Det har visserligen gått segt att bläddra på marketplace sen dom bytte interface men igår stod det stilla. Hoppeligen har det löst sig nu. Edit: Yep, det funkar bättre nu. 18/06 försökte köpa Magic: the Gathering och rokcket-spelet i morse men det gick ej, förhoppningsvis fungerar det nu :) 18/06 Har problem när jag försöker testa trials och tanka ner. Vill sig inte för något av de nya som kom till efter nedstängning.. 18/06 Hade lite problem när jag tankade mythic pack till halo 3, Legendary map pack o Turtles arcade gick då bra o tanka. 18/06 Japp tur att man äger en PS3a muahaha. Men allvarligt hoppas det fixar sig för er 360 användare. 18/06
Skicka en rättelse