Istället för den vanliga sovmorgonen (som ursäktas med ett "Jag jobbar hemifrån på förmiddagen") inledde @spiken torsdagen med att guida åtta tävlingsvinnare under ett besök hos #Dice. I centrum för uppmärksamheten stod #Battlefield 1943 och producenten Patrick Liu ledde truppen runt företagets läckra kontor.

Att landa eller inte landa, det är frågan.

Vår man på plats hade videokameran i högsta hugg, vilket betyder att alla ni som inte vann ändå får hänga med. Resultatet är en 20 minuter lång film med rundvandring på kontoret, intervjuer (med bitvis rassligt ljud - vi beklagar) och massor av spelande. Mycket nöje!

[video=3318]

Synd att ingen ställde fler frågor till Ben, ljudteknikern, hade varit intressant att veta vad han använde för utrustning för att spela in de ljud han arbetar med. DICE har ju utmärkelser för att ha så sjukt bra ljud i sina spel och vann ju pris för att... 23/06 Synd att det var killar som inte var exalterade när de var en av de få utvalda som vunnit. Jag hade kommit med relevanta frågor och bidragit lite med med spelupplevelse. 23/06 Jag hörde nåt om september till pc? Hoppas att man kan sätta en kula i piloten med snipern, precis som man kan i bf2... Får se om Frostbite levererar, annars blir man ju lite besviken. 22/06 HAHAHAHA, jag och min kusin har aldrig skrattat så mycket!! På 19:22 låter det som att han säger: Kan jag ställa en fråga om....bajs? Fast han säger ju Dice, tror jag iaf:P När i juni kommer det egentligen ut:O???? 22/06 Skönt av Dice att bjuda lite folk till kontoret. Sen visar filmen iaf lite sevärt, även om jag inte haft något emot att de visar guiden i normal fart (intresserad av hur allt ser ut där borta). Men ljud och filmning måste förbättras, men det är något... 22/06 Det här är exakt sådant jag menar! Hade den här meningen dykt upp när jag var där, så hade jag genast frågat "vad är det du är mer ansvarig för som inte är aktuellt just nu?" Sen hade jag bjudit på drinkar och sakta men säkert börjat glida in på det vik... 21/06 Tycker det var ett kul initiativ med besöket och inspelningen. Visst var det lite blyga gäster och knackig inspelning men alla reportage kan inte vara "top notch", det tycker jag man får köpa. Min uppfattning om BF1943 är att det verkar vara kul men int... 21/06 är man dålig så :p 21/06 Haha! No shit! Verkligen jättekonstig stämning... hua... 21/06 Spela det på datorn istället då. 21/06
Skicka en rättelse