I en artikel hos Industrygamers säger #Bioware-chefen Ray Muzyka att spelhuset är intresserade av Wii. Bland annat säger Muzyka att de, om de skulle göra ett spel till en #Nintendo-konsol, skulle skräddarsy det utefter vad Wii-publiken vill ha och att det "antagligen skulle bli ganska annorlunda" från det rollspelsfabriken oftast spottar ur sig.

Enligt Muzyka har Bioware också några icke utannonserade projekt på gång, som kommer bli annorlunda jämfört med det de gjort tidigare.

Vi har några icke utannonserade projekt som vi ännu inte är redo att prata om ännu, och de är annorlunda jämfört med det vi gjort tidigare. Biowares långsiktiga mål är att bredda vår [kund]bas och fortsätta ha mångfaldiga val på olika plattformar, eftersom vi vet om att det är olika typer av publik på plattformar som mobiler och Wii.

Sedan tidigare har Bioware släppt ifrån sig ett Sonic-rollspel, #Sonic Chronicles: The Dark Brotherhood, till Nintendo DS. Tror du att den kanadensiska studion kanske har en Wii-titel på väg?