Trots att det är älskade #Rockstar som ligger bakom #Max Payne 3 är många skeptiska till den nya designen av New Yorks mest deppade snut. Att hans hårväxt flyttat söderut var en sak men när de i veckan [n=33377 berättade] att de är ute efter en ny röstskådespelare blev oron ännu högre.

#Raven Software ska bjuda in oss till slottet #Wolfenstein återigen och frågan är om konceptet ockulta nazister håller för en till titel. Filmen som släpptes i veckan fick många att [n=33377 undra] om de inte tittat lite väl mycket på #F.E.A.R. 2.

Need for Speed-serien har de senaste åren handlar mer om neonrör och blingbling än körkänsla men med #Need for Speed: Shift verkar #EA ha gjort en handbromsvändning. Trailern vi bjöd på i veckan visar istället banracing, något en del ställde sig skeptiska till men många hurrade över, [n=33381 vad tycker du?]

Minsta lilla knyst från #Diablo 3 brukar alltid resultera i ett tvåsiffrigt antal kommentarer så när vi slängde upp [n=33395 färska bilder] i onsdags blev många skrivsugna. En ynka regnbåge kunde ses och överlag verkade bilderna mörkare än de vi såg när spelet annonserades. Har #Blizzard börjat mjukna i sitt designval?

Säg [[Starforce]] och många gamers slänger salt över axeln, spottar tre gånger och knackar i bordet. Och tro det eller ej, kopieringsskyddet utvecklas inte av Belsebub utan av en rysk firma och i samband med att mjukvaran uppdaterats försöker de förbättra sitt rykte genom en matig intervju på Gamasutra. Trots den intressanta läsningen var det inte många som var [n=33400 positiva].

Pc-demos blir tyvärr mer och mer sällsynta så när ett smakprov på #Anno 1404 hittade hem till filarkivet blev många [n=33407 glada]. Glöm heller inte att ta chansen att vinna ett eget exemplar av spelet, du har bara fram till midnatt på dig.

Veckans mesta snackis blev [n=33409 släppet] av #America's Army 3, den amerikanska arméns rekryteringsverktyg. Två dagar senare blev det officiellt att utvecklarna av spelet fått [n=33424 permanent permission].

Svenska onlinerollspel av den massiva sorten är vi inte bortskämda med så [n=33424 intresset] för #Mortal Online är stort. Medan några klankade ner på grafiken, som drivs av Unreal Engine 3, är det många ser fram emot ett öppet betatest.

Bantade pc-versioner till fördel för fläskigare konsolditon får många att se rött, varför [n=33421 nyheten] om att #Ghostbusters till datorer saknar multiplayer blev väldebatterad. Gör om, gör rätt var budskapet forumiterna skickade till utvecklarna.

På midsommardagen publicerade vi ett filmklipp från vårt besök hos #Dice i torsdags där åtta läsare fick testa #Battlefield 1943 innan det släpps. Nästa gång vi tar med kameran på ett "hemma hos"-besök lovar vi att lägga mer tid på redigeringen men även vi skribenter firar midsommar.