#Midway må ha gått i konkurs - och #Midway Newcastle, utvecklarna bakom #Wheelman, söker även de nya köpare och har även tillkännagett sitt nästa projekt. #Necessary Force är spelets namn och det drivs av Unreal Engine 3. Du spelar en hårdhudad snut som i spelets öppna värld gör vad som krävs för att sätta dit korrupta individer. Utvecklarna förklarade nyligen för Developmag att de verkligen vill att potentiella köpare ska veta att företaget är av typen som vill stanna kvar tillsammans.

Necessary Force är en titel som får många i teamet att stanna kvar långt efter att deras arbetspass är över, och motiverar dem att kämpa hårt. De anser att de nu besitter kunskaper för att få till en riktigt tilltalande spelupplevelse med hjälp av Unreal Engine 3 och vill med detta projekt låta folk förstå att de inte bara är en ansiktslös in-house-utvecklare.

Vilka format spelet kommer till och potentiellt släppdatum är fullständigt okänt, men förvänta dig titeln till pc, 360 och PS3. Första trailern från spelet kan du spana in nedan och när mer information dyker upp kan ni vänta er den här hos oss.

[video=3324]

Skicka en rättelse