Efter ett par veckors spekulationer bekräftar #Nintendo att Wii-kontrollen kommer uppdateras. Den nya skapelsen kallas Wii Remote Plus och uppdateringen består i att precisionstillägget MotionPlus byggts in i den vanliga Wiimoten; du behöver alltså inte längre haka på tillägget baktill för att avnjuta mer precisa kontroller.

När Wiimote Plus, som vi gissar att kreationen kommer kallas i folkmun, tänker sig att dyka upp i butik vet vi ingenting om i nuläget, ej heller hur mycket den kommer kosta. Nintendo-bossen Satoru Iwata lovar mer information vid ett senare tillfälle.

förmodlingen som på en vanlig wiimote eller en wiimote med motion plus... längst bak på kontrollen... 03/10 Någon som vet om man kommer kunna koppla nunchucken till wiimote plus? Annars måste man ju ändå ha dubbla uppsättningen wiimotes. 01/10 lätt att vara eftersmart ... lr hur man ska put it :P 30/09 Tycker att motion plus borde ha funnits redan i den ursprungliga Wiimoten... 30/09 Fast det finns ju ingen anledning att köpa om något. Har man fyra kompletta kontroller så blir det samma som detta, bara att Motion Plus-delen är avtagbar. Så på ett sätt kan man ju säga att den nuvarande varianten är överlägsen, då den ger spelaren mer... 30/09 så alla som köpt 4 wii kontroller för 700kr st plus Remote saken för typ 200 kr st kmr bli jätte gladda närom märker att dem slösat 3600 kr bara för att få köpa om allting :) 30/09 Nä fy fasen, tv-spel ligger/sitter man i soffan och spelar. I alla fall vill jag ha det så, inte stå och veva med armarna. Men så är jag också 30 bast -.- 30/09 Orkar inte bry mig, den kommer väl kosta 1000kr i Sverige ändå så det blir billigare att köpa skräpet de måste bli av med...tvivlar starkt på att den får samma pris som vanliga remoten hade innan iaf...jävla Nintentdo..ngn som vill köpa mitt svarta skit... 30/09 Hahahaha!! Tur att man inte har köpt nån Motion Plus än. Då kan jag bara köpa dem här nu ju! :D 30/09 Var väl på tiden, detta borde ha gjorts direkt när wii motion plus släpptes... 30/09
Skicka en rättelse