#Half-Life 2-gänget #Valve har skaffat sig en märklig vana av att skicka ut konstiga pressmeddelanden. Om inte #Portal 2-kalabaliken inför E3 i somras fick dig att höja på ett ögonbryn så kommer det här säkert att göra det: #Team Fortress 2 har uppdaterats i ett tilltag som Seattle-studion kallar för Mann-conomy - alltsammans ackompanjerat av märkliga bilder på lättklädda män.

Så vad är egentligen Mann-conomy? Enligt det pressmeddelande som skickats ut rör det sig om en nyvunnen ingame-butik där spelare kan köpa och sälja föremål. Uppdateringen innehåller dessutom totalt 65 nya sådana, däribland 18 hattar (#Valves hattfetisch torde vara välkänd vid det här laget) och fem nya vapenklasser. Jämte det nya innehållet firar man uppdateringen med en bisarr serietidning om Mann-conomy-fenomenet som du hittar bland länkarna nedan. En sak är i alla fall säker - #Team Fortress 2 är ett helt annat spel idag än det var när det släpptes 2007.

Pungade ut 50kr för en hatt, det är det minsta jag kan göra för Valve och TF2-teamet. 02/10 Köpte Orange Box för 3 år sedan för 500 kr, alltså betalade jag 100kr för Team Fortress 2, vilket jag har spelat i ca 750h, så jag la lätt ut de €50 som polycount packet kostade. :) Sparar min speltid och jag får nya leksaker direkt. :D 01/10 Less QQ more Pew-pew TF2 är sjukt roligt! :D 01/10 Ja vafan dom har släppt gratis uppdateringar med nya kartor, vapen, hattar osv i tre år nu, hur kan man ha mage att kalla dom snikna för detta. Och faktum är ju att TF2-forumet har skrikit efter en ingame butik som denna hur länge som helst nu. Även om... 01/10 Man kan inte sälja föremål... Däremot kan man "Trade'a" med kompisar o dylikt. För övrigt kan alla de föremål som vapen fortfarande fås i spelet. Man behöver inte köpa nånting... Upp till var och en. Själv ser jag inget problem med det, de släpper fortf... 01/10 Exakt :up: En annan har craftat till sig en hatt och fått 2= totalt 3 som alla är till medic inte så kul. Även om det låter fjantigt tycker jag man ser jävligt rolig ut i de olika hattarna För alla TF2 nördar där ute : https://www.youtube.com/embed/Nds1... 01/10 Mycket whine. Ni är inte tvingade att köpa något. Folk kommer att köpa drösvis med items, Valve kommer äntligen börja tjäna lite pengar på TF2 igen, och personerna som gjort vapnen/hattarna kommer att få pengar. Whats the big deal? De lägger till altern... 01/10 OOOH Tf2 har blivit sämre... och nu ännu mer.. BRA! :) 01/10 Storen är ju till för dom som vill fokusera på att spela o inte crafta eller låsa upp saker kan jag tänka mig. 01/10 Jo det handlar om riktiga pengar tyvärr.. Någon ny sköld till Sniper för 4,99 Euro 01/10
Skicka en rättelse