Förhandssnacket kring Ezios spinoff-äventyr i #Assassin's Creed: Brotherhood har framförallt handlat om det nyskapande multiplayerläget och själva berättelsen - singleplayer - har hamnat lite i skymundan. Det betyder dock inte att #Ubisoft står alldeles handfallna på det här planet, som synes i den senaste filmen från produktionen. I klippet, kallat Exotic, får vi se hur Ezio kan använda sig av sin gode vän Leonardo da Vincis olika experimentella vapen.

#Assassin's Creed: Brotherhood släpps till Xbox 360 och PS3 den 18 november. PC-versionen är uppskjuten till första kvartalet 2011.

Häftiga saker men det är allt för ofta upprepningar... Kedjan att svinga sig runt hörn med? Troligt att den kommer finnas vid Många hörn med stort M. Blev negativt överaskad av den väldigt konstiga pansarvagnen, och de andra liknande automatvapnen. Den... 03/10 Jag har inget emot lite påhittiga och före-sin-tid vapen, men TANKS?!?!?! Kom igen, för fan. 02/10 Blev riktigt sugen på detta nu. Tvåan var riktigt kul och etten helt okej så då hoppas jag på ett mästerverk här då :P haha 02/10 Ah va tråkigt att de kommer in med så mycket vapen. Jag såg verkligen fram emot detta, men om de ska bli så mycket vapen, som helt klart är före sin tid, så tappade jag intresset :( 02/10 Tänker köpa spelet till ps3. Men shit va dålig grafik speciellt på ansikten 01/10 fortfarande ett rent konsollspel grafiskt lull-lull utan ljup & styrning/kontroll / utförande som får en att tänka tillbaks till tidigt 90tal inte till vad dagens grafikkort & hårdvara klarar utav mao mycke yta lite spelinnehåll(var faktiskt lite småsug... 01/10 Vafan är det för fel med er?, det ser ju fan Awesome ut tycker att dom har uppgraderat combat systemet mycket bra! jämfört med 1an och 2an, man samlar upp 40 pers, och sen står där I 40 minuter för att döda dom med "combo" kills, inte så skoj såg lite... 01/10 men grabbar, nu tar ni väl i lite för mycket, spelet är ju jätte intressant, med en massa occulta saker, historia, action & spänning, med olika aha/wow upplevelser och mycket vacker social stämning med grafik som är mycket bra. Förboka spelet för flera... 01/10 Skitspel. 01/10 Jävlar vad tråkigt det såg ut, förlorade all spellust till AC: B 01/10
Skicka en rättelse