#Electronic Arts genomför omstrukturerar och fastän de inte är av samma magnitud som gårdagens [n=33506 bomb] så är det ändå intressant - #Bioware och #Mythic Entertainment slås ihop. Den nuvarande chefen för den sistnämda, Mark Jacobs, lämnar därmed företaget och ersätts av medgrundaren Rob Denton.

Ray Muzyka, som var med och startade Bioware 1995, blir övergripande chef för den nya rollspels- och mmo-gruppen medan kollegan Greg Zeschuk blir kreativ chef. Sammanslagningen innebär inga övriga förändringar för de båda företagen och i nuläget kommer de att fortsätta arbeta som vanligt.

Tack till necrolock för detta #nyhetstips!
Vem har sagt att det här påverkar spelen negativt? Har ingenting emot det annars... 25/06 Håller med Milliwayz, låt dom göra sina spel på varsitt håll. 25/06 Du får väldigt gärna verifiera din källa för det påståendet, med tanke på att det officiella meddelandet från EA bla lyder: "Mark Jacobs, co-founder and current General Manager of Mythic will leave EA on June 23, 2009." 25/06 Marc Jacobs blir ju inte sparkad annat än snett uppåt, då han går till en tung post inom EA istället. 25/06 Sen sammarbetsgrupp inför ett gemensamt projekt, precis som Bioware och Lucarsarts har med SWTOR, låter mer troligt än en företagsmerge. 25/06 Tror sällan att Mythic kommer ha något med Old Republic projektet att göra, då spelet i princip börjar bli klart. Det finns inget för dem att tillföra och det vore endast dumt att blanda in fler parter i detta läge. Jag tror det handlar om ett nytt proj... 25/06 Sedan skulle jag vilja påpeka att Mythic i warhammer alliance forumen dementerar att det handlar om en "merge", utan bara är en "sammarbetsgrupp". Original meddelandet från Mythic lyder enligt följande: "Today we have important news to share with the... 25/06 Igår utspelades följande dialog på warhammer alliance forumet: Quote: Originally Posted by Azhul The community needs a letter from Mr. Denton re: WAR's future ASAP. Responce: Andy_Mythic The Community should get this tomorrow in the Form of the Executiv... 25/06 Näe, det är ju deras motto att förstöra saker. Som när de slog ihop Westwood och andra studios nära LA och formade en ny EA LA studio. Vet ju bra bra det var för C&C och hur glada ex-Westwood folket var över det när de lämnade stället för att starta Pet... 25/06 Intressant, det kan bli ganska bra om Bioware får hjälp av Mythic med Old Republic, Mythic har ju trots allt en hel del erfarenhet av MMO-genren medans Bioware mest är vana vid single-player. Framtiden får helt enkelt utröna vad som kommer hända! 25/06
Skicka en rättelse