#Scott Pilgrim vs. The World: The Game bygger på filmen - som bygger på serietidningen - som handlar om den unge Scott Pilgrim som kämpar mot sin stora kärleks tidigare kärleksobjekt. Det är ett renodlat fightinglir som bygger på den gamla skolans slagsmålspedagogik och nu meddelas att det tidigt nästa månad erbjuds en ny karaktär samt två nya spellägen för 160 MS-poäng eller 1,99 dollar (tänk dryga tjugolappen).

Om du sett filmen, innehar spelet eller läst serien vet du vem Scotts svartsjuka halvex Knives Chau är och således ungefär vad du kan förvänta dig med henne som spelbar karaktär. I och med att det är Knives som är stödkaraktär till alla de andra karaktärerna (i spelet) behöver hon understöd från någon annan.

Du gissade rätt, hennes morsa axlar kvalitativt den blodiga manteln.

De två bonuslägena som tillkommer är Battle Royal som handlar om att hänga kvar längst på en plattform och Dodgeball handlar om att spöa skiten ur din motståndare med hjälp av en gigantisk boll. Vi missade att recensera när det begav sig, men en snabb titt på metacritic visar 74 av 100 i snitt. Inte för pjåkigt inte.

Gott så.

Skicka en rättelse