#Kane & Lynch 2: Dog Days lyckades visserligen alldeles förträffligt med betyget i FZ:s recension, men i Utlandet har omdömena kring titeln varit minst sagt blandade. Alltifrån toppbetyg till lägstabetyg har figurerat, men detta är inget som bekymrar #IO Interactives Niels Jörgensen nämnvärt.

- Jag kan inte prata för mycket om det kommersiella mottagandet av spelet för närvarande, men jag var intresserad av att se hur [olika] spelet mottogs av kritiker och journalister, säger Jörgensen till Gamesindustry.

- Jag tror det är ett spel du antingen älskar eller hatar. Det är intressant att vi har betyg från 1/10 till 9/10, så vi har kritiker som verkligen älskade det och sen de som inte förstod sig på det. Faktum är att jag tycker det är helt okej. Jag gillar faktiskt approachen med att ta en del chanser för att nå ut till en publik. Folk har olika smak i alla möjliga slags media och vi ser det med musik, film, böcker och även med spel.

Jörgensen hoppas också att alla de som är det minsta intresserade av spelet ska testa själva innan de formar sig en definitiv uppfattning över om det är köpvärt eller inte.

- Det är svårt att få ut allt du behöver veta från en recension eller artikel eftersom det är svårt för ord att förmedla hur just du upplever ett spel, så därför tycker jag att folk ska testa det själva och bestämma baserat på egen smak.

Jag älskar både ettan och tvåan, jag är helsåld på filmer, spel och serier som behandlar stora bankrån och kupper (Heat & Tusenbröder t.e.x). Ettan var riktigt bra fram till att det att man hamnade mitt i en revolution som bara var onödigt svårt, repeti... 05/10 Jag körde tvåan på PC med maxgrafik i 1600x1200 med skak-kamera å allt, och jag älskade det! Tyckte faktiskt det var skitkul, skön känsla, bra bandesign, intressant skagig dokufilm känsla som gjorde underverk ang upplevelsen. Eftersom jag totalt missat... 05/10 2:an hade klar potential men ett par rejäla designmissar sänkte spelet helt :/ Först det otroligt irriterande faktum att fienderna inte hade något problem att skjuta genom väggar och annat, alltid fick in perfekta HS när du stod i cover (gärna i foten).... 05/10 Jag älskade 2an 05/10 Betyg är inte allt. 2an gillar jag 04/10 Du kan stänga av funktionen som gör att kameran skakar. Själv så tycker jag att 2an va MYCKE bättre än 1an. 1an kändes inte klart för 5 öre. 04/10 Gillade Yatzee's (http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/1976-Kane-Lynch-2-Dog-Days) review av spelet :). Dock får man ju alltid ta vad han säger med en nypa salt men jag tar fortfarande hans ord över tex Xbox Magazine eller likand... 04/10 Jag tycker att 2:an inte alls är lika underhållande som 1:an. Dels var kameran jobbig och sedan kändes det som att man bara tog cover, sköt, tog cover och sköt lite till genom hela spelet. Jag gillade däremot 1:an då det var lite mer variation i det hel... 04/10
Skicka en rättelse