Som vi [n=33105 tidigare berättat] är en ny patch på gång till rollspelet #The Witcher. Uppdateringen kommer bland annat ta bort DRM-skyddet och kravet på att ha skivan i dvd-spelaren medan du lirar. Patchen har nu försetts med releasedatum. Den 8 juli är det dags, meddelas på spelets hemsida.

Ändringslistan ser ut som följer:

Klicka för mer information

Patch 1.5 features:
Modifications: - copy securities (DRM) are removed
- playing the game no longer requires the game disc in the drive
- patch solves problems with EAX and blur

Additionally:
- 5 additional adventures made by the Witcher community: ?Deceits?, ?Blight of the Bogs?, ?Wraiths of Quiet Hamlet?, ?Wedding?, ?Merry Witchmas?.

Förstår inte varför de ska envisas med o använda någon form av kopieringsskydd... när det ändå saknar funktion. ;P Men man ska väl inte klaga ändå, eftersom man inte har några problem med det. =) 25/06 Om du har spelet installerat och med samma key som i manualen så kanske du kan se denna i registret men det är inte alls säkert att det är så, kan dock vara värt att prova om du vill ha enhanced Edition (som bland annat innehåller en mer korrekt översät... 25/06 För mig är det klassikern som gäller: köpte spelet, ledsnade, märkte jag behövde den förbannade cd-keyn i manualen som jag nu inte hittar för att få installera med enhanced edition och har inte orkat fixa hem någon crack. 25/06 Tipstack till whom månne? Mycket skall man tåla. 25/06 Ärligt talat tror jag att fick ut mer av böckerna efter att ha spelat spelet. Är det en sak spelet har fångat och gjort rättvisa är det, ja jag hatar uttrycket men, "flavour:n" i världen. Jag tror att det täckte mycket av det som förlorades i översättni... 25/06 Ja det är så här man gör för att få fler att köpa ens produkter, man ger dom en anledning till det i form av gratis tillbehör. Jag kunde ha köpt Witcher som det var när det kom och sedan dra ner nästan exakt samma innehåll som de som köpt Enhanced Editi... 25/06 Hmm tipsade om detta för några dagar sedan och om att utvecklingen av The Witcher: Rise Of The White Wolf pausas tills vidare. 25/06 Trevligt detta. Köpte spelet för 139kr för en vecka sedan. Otroligt mycket spel för pengarna, men jag har inte haft för mycket tid över för det senaste tiden. Uhm, vore det idé att läsa böckerna (boken?) först? 25/06 Nice, äger Enhanced Edition som jag köpte för ett tag sedan men inte än spelat då jag äger fler spel än jag har tid att spela. Jag köpte spelet mest för att stödja Stardocks som förstår vad vi konsumenter INTE vill ha, "drakoniska" skydd. När bolag per... 25/06 måste väl endå mena skeppas? ^^ 25/06
Skicka en rättelse