#Valve meddelar att tillägget The Sacrifice nu finns tillgängligt för nedladdning till Windowsversionen av #Left 4 Dead och #Left 4 Dead 2. I samma veva tillkännages att L4D2 tillsammans med The Sacrifice nu fungerar ypperligt på din Mac.

Till båda liren får du alltså prova på The Sacrifice som är en prolog till det tidigare tillägget The Passing och du kommer som titeln påpekar behöva offra någon av karaktärerna från det första liret. Till Left 4 Dead 2 tillkommer även kampanjen No Mercy från föregångaren - där du även där spelar med de gamla karaktärerna. Värt att nämna är att såväl The Sacrifice som No Mercy bjuder på arsenalen från uppföljaren vilket innebär exempelvis Zoey med elgitarr i näven.

Om du skulle missat Valves serielänga med fyra alster som var tänkta att leda upp till dagens släpp kan du finna dem här. Mysigheter helt enkelt.

Båda liren går just nu att finna till 66 procent rabatterat pris via Steam vilket innebär 65 kronor stycket eller om du skulle vara sugen på båda två så får du dem i ett pack för dryga hundralappen.

Ha det trevligt i zombiemörsarland!

Xbox 360-utgåvan av tillägget dyker upp inom kort.

Skicka en rättelse