Markus Perssons megasuccé är på allas läppar (eller snarare skärmar) - vi har samlat ett gäng nyttiga (och roliga) länkar.

Markus Persson kunde aldrig ana vilken succé #Minecraft skulle bli, för närvarande har han sålt över 330 000 exemplar av spelet som fortfarande är i alpha-stadiet. Därför finns det heller inte mycket hjälp i spelet för hur du undviker att bli en nåldyna för elaka skelett den första natten eller fintar hungriga spindlar. Youtube kommer till räddningen!

Överlev din första natt

När du väl mött din första soluppgång är det hög tid att börja undersöka den kantiga världen du vaknat i. När du insett att möjligheterna är oändliga lär säkert ett par galna projekt födas i bakhuvudet. Som at bygga en gigantisk kanal och släppa in vattnet.

Vattenkraft

Även världar av block behöver en rörmokare då och då. Eller vad säger du Mario?

Super Minecraft Brothers

Eller så kan du bygga den tyska riksdagen, som du säkert stött på i otaliga Andra Världskrigsspel.

Rammstein-kreativitet

Du kan också ha läst för mycket Douglas Adams och ge dig på att bygga en planet, som jorden.

Världens största jordglob

Vi har även fått ett meddelande från Brandmyndigheten om riskerna med att bygga ett hus i trä kombinerat med en eldstad.

The ring of fire

Har vi nämnt Adams måste vi ju också nämna Tolkien och vad kan vara mäktigare än självaste Minas Tirith? Möjligtvis Moria, men det är nog bara en tidsfråga.

All shall pass!

Vi avslutar med ett par nyttiga länkar

Skicka en rättelse