Om du ännu inte bestämt dig för om #ArmA 2 är din typ av spel ger #Bohemia Interactive dig i dag chansen att ta reda på saken. En demoversion är släppt och den plockas hem från vårt filarkiv.

Demon innehåller såväl multiplayer som solospelaruppdrag. De senare består dels av tutorial-uppdrag och ett "riktigt" uppdrag. Flerspelardelen kan köras på en karta och innehåller tre spelformer, oklart vilka. Tjugo fordon och tjugofem vapenmodeller ingår.

Men över till det väsentliga - nedladdningslänken. På grund av storleken (2,8 gigabyte) har vi delat upp filen i två delar. Du behöver båda för att kunna packa upp och installera demoversionen.

[fi=8998]
[fi=8999]
Uppdatering: Vissa har problem att starta spelet, en dialogruta som säger att filen "X3DAudio1_6.dll" saknas dyker upp. Lösningen är att uppdatera DirectX. Hämta filen DirectX End-User Runtimes (March 2009) och installera den, sedan bör du slippa nämnda felmeddelande.

nu har utvecklarna släppt en video tutorial hur man använder editorn. om ni inte har testat det så borde ni göra det direkt. klippet är hursomhelst en bra start. finns på deras officiella sida eller http://www.arma2.se/ 17/07 Samma här! 05/07 Tackar! Ser fram emot detta nåt enormt :) 01/07 Finns inget releasedatum för ACE2 än, men en liten fågel viskade "några veckor" i mitt öra. Det alphatestas för tillfället. Skulle väl gissa på slutet av Augusti för att ge utrymme åt oförutsedda komplikationer. 01/07 Varför skulle vi förstå det??? Jag har ägt spelet sedan det släpptes i Tyskland 29 maj. Du är inte rolig om du trodde det. För övrigt, stort tack till Bush, Inkompetent, S_Z och alla ni andra som orkar informera om OFP/ArmA/ArmA 2 samt ge teknisk suppor... 01/07 Jag brukar försöka skriva sansade inlägg här på forumet men ibland felar jag. VAD F-N SNACKAR DU OM? 01/07 Jopp! Steams vanliga stöldpriser. Lätt att man inhandlar DVD istället (även om det verkar vara lite väntetid på det just nu då de verkar vara slut i Sverige :P ) eftersom det är över 100:- billigare, man får en riktig instruktionsbok istället för PDF,... 01/07 Fullversion på steam för 47,99€..... 47,99 € = 521,632048 svenska kronor. På webhallen kostar den 400. Nu får det vara nog med steam tycker jag :( Ontopic: thumbs upp för arma2 :) 29/06 Fullversion är släppt på Steam nu! 29/06 Exakt s_z! :-) Eftersom jag bara körde på expert i ofp och nu i arma2 så kan man inte få översikt i 3e person eller något orealistiskt kommandoläge med en kamera i skyn. Klart att man vill titta sig omkring. Dessutom så är risken för upptäckt mindre om... 29/06
Skicka en rättelse