Skövde-baserade #Lockpick Entertainment har nu ansökt om konkurs. Företaget har funnits i runt fem år med den massiva onlinetiteln #Dreamlords som frontskepp. Anledningen till konkursen är att de sista ekonomiska lösningarna inte fungerade, men det betyder inte att Dreamlords stänger portarna. Däremot kommer det i framtiden vara fullständigt gratis att spela och för att låsa upp dina traits får du mer tribut av att hålla PvP-områden än tidigare. Vi fick tag på företagets VD, David Rosén, för en kommentar:

Givetvis är det oerhört tråkigt att allt man jobbat med under de senaste fem åren går i graven, men jag kan inte undgå att fortfarande vara glad och tacksam för allt stöd vi fått på vägen, allt kul vi haft tillsammans i gänget och tillsammans med spelarna. Mitt nuvarande huvudfokus är att se till att vårt fantastiska utvecklargäng hittar nya jobb, samt försöka se till att spelet kan finnas live och helt gratis för våra fans.

Betalningssystemet för Dreamlords är nu nere och 10:00 på morgonen idag, fredag, stängs portarna för Era 6. Någon gång mitt på dagen på tisdag kommer Era 7 gå live efter uppdateringar.

Vi önskar er på Lockpick all lycka i framtiden.