#Microsofts kommande Windows 7 - operativsystemet som ska bli allt Vista borde ha varit - kommer att släppas åtta procent billigare än motsvarande Vista-version. I Nordamerika kommer Windows 7 att kosta 119,99 amerikanska dollar om man förbokar, att jämföra med Vista-versionen som i dagsläget kostar 129,99 dollar.

Ett exakt pris för den svenska marknaden är i dagsläget okänt, men räkna med att det blir lite dyrare än den amerikanska utgåvan. Windows 7 släpps den 22 oktober.

Jag gillar Vista, funkar helt felfritt hela tiden, kanske pga att man har ett äkta som går att uppdatera, Men jag har aldrig stött på något problem alls med det, och någon speciell prestandaförlust har man inte heller kännt av direkt. Bara lite segt att... 30/06 Öh, jag fick ett erbjudande från Microsoft att köpa Windows 7 för 56$ kanske ska slå till då.. Jag tycker om Vista, det är skönare än xp, dock långsammare, det är detta jag gillar mer i windows 7, samt Aktivitetsfältet. Plus att det kommer bli direct... 30/06 För att vara exakt så var det mot de som älskar Windows 7 men hatar Vista vilket är en stor skillnad. Jag förtydligade att det är lite underligt enligt mig då Windows 7 i grund och botten är ett förfinat Vista. Att ha den åsikten är förstås full fritt,... 30/06 Nej, tycker inte alls att du skrev något generellt. Du talade om exakt vem du riktade din kritik mot - alla som ogillar Vista. Men jag förstår att det finns människor som borde stanna upp en sekund och tänka efter. Tänker då mest på de som kör piratkopi... 29/06 Enligt den här nyheten så kommer Windows 7 inte bli så billigt i Europa. http://www.neowin.net/news/main/09/06/29/windows-7-in-europe-no-upgrades-no-ie-up-to-2x-the-price 29/06 Ja, åtminstone ger det en missvisande bild av verkligheten. 29/06 Jag får intrycket av att många ogillar Vista på grund av att det inte ser exakt ut som det operativsystem de använt tidigare. Minsta förändring betyder att man måste lära om, och det är dåligt tycker många. Själv så tycker jag att det mesta är lättare... 29/06 Det konstiga är också att folk gnäller o klagar så in i helvete när det är något fel. Men hur många är det som hyllar o lovordar saker? Nej just det... det är oftast bara allt negativt som man får höra. Det är bra konstigt. 29/06 Gjorde det i ett senare inlägg, men kan fortsätta lite mer om du vill. Jag har sett en hel del som är lyriska över Windows 7 samtidigt som de hatar Vista. Det är lite lustigt med tanke på att Windows 7 bygger på och är väldigt likt Vista. Visst har de... 29/06 Utveckla gärna. 29/06
Skicka en rättelse