Via ett officiellt inlägg bekräftar #Obsidian Entertainment nu ryktena om att Aliens-rollspelet de arbetat på lagts ned. Ingen speciell anledning anges. Här nedanför kan ni läsa en del av Obsidians meddelande till alla fans som väntat.

Hel allihopa, The Guildmaster här. Rykten har florerat ett tag gällande ödet för Aliens-rollspelet som Obsidian och Sega jobbat på. Dessvärre är det sant att vi inte längre arbetar på spelet, och vi ville äntligen utannonsera detta officiellt till alla som följt dess utveckling. Alla vi här på Obsidian skulle vilja tacka er för ert intresse och support under spelutvecklingen, och vi uppmanar er att kolla in de senaste nyheterna om Alpha Protocol, som släpps till pc, Xbox 360 och Playstation 3 väldigt snart!

När Gamespot tillfrågade utgivaren #Sega om de hade några planer att köra vidare med spelet var svaret nej. De sa dock, bland annat, "Aliens-varumärket erbjuder oss så mycket innehåll att välja mellan att vi känner att det är viktigt att ta ett steg tillbaka och noggrant överväga vilken typ av spel vi vill släppa".

Tack till Bjork för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse