#Activisions citatvänliga chef Bobby Kotick ville i [n=33438 måndags] sätta press på #Sony att sänka priset på Playstation 3, annars skulle den stora utgivaren sluta stödja konsolen. I slutändan är det högst otroligt att något sådant skulle ske men Kotick vet hur man får uppmärksamhet.

[video=3325]
Att se två proffsspelare [n=33460 puckla på varandra] i #Starcraft 2 är inte bra för tålamodet hos dem som sedan länge förbokat titeln. #Blizzard har sagt att spelet kan komma att släppas i år men då är det ändå sex månader kvar, ett mäktigt klipp är bara en tillfällig tröst.

#Arma 2 drog igång två snackisar, dels när #Bohemia släppte en välbehövlig [n=33481 uppdatering] och när demot dök upp i [n=33522 torsdags]. Den senare händelsen blev utan tvekan veckans, om inte månadens, mest kommenderade med över 200 inlägg i forumet.

De [n=33487 de första bilderna] från #Max Payne 3 fick också tangentborden att svettas, #Rockstars nya stil ifrågasätts starkt. Den största frågetecknet är vart film noir-känslan har tagit vägen.

Som en [[telefrag]] kom [n=33506 beskedet] att #Zenimax, ägarna av rollspelskungarna #Bethesda, köpt den legendariska spelstudion #id Software, utan vars spel den här sajten inte hade funnits. John Carmack och många andra ser bara möjligheter med uppköpet medan en vissa självklart ser det som slutet på en era.

Det är mycket Battlefield just nu med #1943 runt knuten och i veckan [n=33518 öppnades portarna] till gratisliret #Heroes. Hyllningarna, och sågningarna, kom som ett mail i inboxen.

I höst [n=33526 återkommer] en kär gammal vän av ultravåldet, #Croteam avslöjade att de knåpar av en uppdaterad version av #Serious Sam, med epitetet #HD, något som fick många att nostalgiminnas gamla LAN och co-op-mys.

Medan undertecknad precis tog steget över till Vista är #Microsoft i slutfasen i utvecklingen av nästa operativ - Windows 7 - och det kommer till råga på allt att vara billigare än sin föregångare, något som ledde till kommentarer som "XP rockar, Vista är bajs" och dylikt.

Med bara timmar kvar till en ny vecka ska det bli intressant vad som kommer att få forumet att glöda lika mycket som dessa händelser.

Skicka en rättelse