Har du rest runt i Azeroth ensam bara för att alla polare valde den motsatta sidan när det var dags att skapa en karaktär? Tidigare har det inte varit möjligt att byta mellan Alliance och Horde och det var sagt att en sådan funktion inte var aktuell, men nu ändrar #Blizzard sitt ställningstagande.

I det officiella forumet offentliggörs att de arbetar på ett system som gör det möjligt att ändra din karaktärs tillhörighet till något motsvarande på fiendesidan. Det kommer dock att vara reglerat men några detaljer om hur kan de inte dela med sig av i nuläget.

Men herregud, ifall jag är rep med stormwind osv hur blir det då på horde sidan? Kommer alla reputation factions o starta från 0 ? <.< 04/07 Det enda jag ser är att det genast skulle skapa enorma balansproblem, vilket bara är spekulationer utan något konkret att grunda det på. Folk beter sig som att de kommer vara helt ensamma när de loggar in med sin karaktär. Men, det känns väl mer sensati... 01/07 Yap, är övertygad om att det handlar om just det. När den här funktionen väl anländer kanske WoW är på väg att stupa. Då passar det utmärkt att låta användarna flytta över sina karaktärer och spela den andra sidan, allt för att spelet ska vara aktivt... 01/07 Vad är problemet med att få byta sida från ond till god eller tvärtom? Jämfört med att bara skapa en ny karaktär? Balansen blir ju ändå den samma. :P 01/07 Jag som skickat drygt 20 tickets till GM där jag snällt bett om att få byta faction, men icke. Alla gamla guildpolare hade migrat till en annan server, då jag inte hade tid att raida 24/7 längre tänkte jag flytta över till Horde och spela med lite andra... 01/07 Då tycker jag att du skall läsa tråden en gång till. 01/07 Jag har fortfarande inte sett någon motivation till varför just detta förstör eran spelupplevelse så kraftigt. 01/07 Vad är det du säger? Påstår du att jag flamar och kommer med personangrepp? Anmäld femton gånger! ;) 01/07 Det är kul att läsa igenom sådana här trådar för det slutar alltid med personangrepp och flaming i största allmänhet (= 01/07 Jag har varit med sedan den öppna betan, och har sett märkligare saker än så hända. Som jag skrev tidigare, så hoppas jag att jag har fel. Men inget är självklart. Med din logik skulle Blizzard för länge sedan stoppat möjligheten att skapa och migrera... 01/07
Skicka en rättelse