För dagstidningen Seattle Times säger #Bungies Harold Ryan att #Halo: Reach "absolut skulle kunna funka med det", och syftar då på #Microsofts Natal som avslöjades tidigare i sommar.

Halo: Reach släpps hösten 2010 till Xbox 360. Med tanke på att Bungie redan lär ha fått tillgång till utvecklings-kit för just Natal så har de därmed säkert gott om tid att undersöka om tekniken skulle passa spelet eller inte. #Halo 3: ODST, som släpps den 22 september i höst, kommer dock inte att använda sig av Natal.

Du missförstod mig nog.. jag menar varför kompetena utvecklar bara gör spel på en IP. Hade varit intressant att se dem göra något helt nytt nu efter 9 år med Halo... 01/07 Håller helt klart med där. Varför kan dom inte bara göra en titel såhär istället: Halo: 4 Damn, Halo 3 fick aldrig ett "riktigt" slut... Vill bara att serien slutar snart. 01/07 Natal kommer inte stödjas av Halo Reach då Natal inte kommer vara ute i början av 2010, om ens det året. 01/07 Jag tycker inte att det är en bra ide med natal man borde släppa beta på reach så man kan testa spelkänslan om det fungerar bra.. 30/06 Ska man börja prova natal och dylikt i shooters kan man nog ta o börja med någon form av rälspangare eller ha ett sådant läge. Där hela kroppen representeras i spelet så att du får ducka och sikta "manuellt", men du behöver inte gå runt och ha dig. Fann... 30/06 Nja hellre virtual reality eller kontroll än att springa omkring framför tv skärmen. 30/06 Jo så borde det bli, om jag skulle vilja ha sån här röreslegrej då skulle jag nog hellre vilja ta steget fullt ut och ha en virtual reality hjälm, och det är du som är i spelet, ungefär som ett holodäck i star trek. 30/06 Vore ju intressant om Bungie kunde släppa något som inte hette Halo: "insert lame subtitle here" 30/06 Äsch.. man kommer ju självklart ges alternativet att spela med vanliga kontroller också. No worries. 30/06 Jag instämmer i kören mot rörelsespel, har haft Wii, been there done that och tröttnade ganska omgående, så snälla förstör inte favoritspelen så dom blir billiga partyspel. 30/06
Skicka en rättelse