Joystiq skriver om ett rykte som gör gällande att UFC-organisationen (Ultimate Fighting Championship) hotar med att svartlista de fighters som skriver på för #Electronic Arts konkurrerande #MMA-spel. Om ryktet stämmer innebär svartlistningen att de slagskämpar som bryter mot detta aldrig kommer stödjas av UFC, eller bli ombedda att gå med i organisationen.

Det kanske låter lite hårt, men med tanke på vilken försäljningsframgång #UFC 2009 Undisputed blev så vill man uppenbarligen inte dela med sig av kakan till konkurrenterna. Det är dock bara ett rykte än så länge, vill vi återigen påpeka.

Vet ja inte riktigt håller med om att Lesnar skulle vara en fjant och jag tror dessutom inte Fedor skulle mosa honom. Vinna ja absolut finns det en chans där men inte mosa. Och ja White är en stor jävla bromskloss, men jag är nyfiken på dealen han gjord... 04/07 angående vad haiko sa, de e fan inte alls bra att UFC "håller hårt" i sina gubbar. White har motverkat en match mellan sina fighters och Fedor hur länge som helst. Alla som överhuvudtaget kan med att kalla sig MMA fans vet att Fedor är kungen, och nu... 03/07 Det här tror jag definitivt på. Det är ju precis som när Jon Fitch inte ville skriva på kontrakt på att vara med i UFC-spelet. Han blev ju kickad från UFC tills han skrev på kontraktet. Enligt honom så lades kontraktet fram som ett hot, skriv på eller... 03/07 Tja.. EA är ju inte störst nuförtiden. Sen kan man ju även tycka att dom borde skriva något sorts avtal, som t.ex EA gjort med NHL m.fl. Dock blir det ju så, att endast ett företag kan producera spel med riktiga namn då, sen får resten köra på några hit... 02/07 ufc har inte fedor iaf. 02/07 EA har, sedan de blev en de facto mega-korporation inom spelvärlden, köpt upp spelstudios för att mjölka ur deras IP varenda cent och öre de kunnat. Det finns ett otal spelstudios som fått sina verk förstörda på grund av EA:s efterblivna och otroligt... 02/07 Ja, Dana White har ju mononpol över hela MMA. Och det verkar som han inte vill ha några hål i sin skuta... förvånar mig inte ett dugg om detta stämmer. 02/07 UFC håller hårt i sina guldgossar =) Tycker det är bra dock, dom verkar bli schysst behandlade och får gott om pröjs o alla vill ställa till med show, jag älskar fan UFC... Det är juh EA som vill casha in på alla områden dom kan men dom gödslar juh med... 02/07 Och exakt varför måste EA ha riktiga spelare bara för att kunna göra ett sånt här spel? Varför inte göra påhittade gubbar?... Mycket enklare, kostar mindre man kan låta spelaren ändra sitt utseende i spelet... 02/07 Dana White är och har alltid varit en girig och gniden liten rackare. Han borde ju tacka och ta emot att det görs fler spel som får ut sporten på mainstream-scenen ännu mer och gör en jävla massa reklam. Lite som anti-pirat-förespråkarna om man ska dra... 02/07
Skicka en rättelse