Det rapporteras friskt (Shack och Kotaku) att #Raven Software sagt upp 20-40 personer. #Activision kommenterar att anledningen till nedskärningen är att efter färdigställningen av #Singularity behöver Raven ställa om sig för studions kommande arbete.

Kotakus källor nämner att Raven som tidigare hade tre arbetslag nu endast har ett som kommer fokusera på nedladdningsbart innehåll, efter rykten tidigare i år kring att företaget arbetar på nivåpaket till #Call of Duty: Black Ops.

Raven Software har vart med i branschen länge, med riktiga klassiker som Heretic-, Hexen-, Soldier of Fortune-serierna, #Quake 4 och #X-Men Origins: Wolverine. Mindre Raven på alla fronter helt enkelt.

Sorgligt.

Ok, tack för svaret. Jag tycker att atmosfären ser så härlig ut på screenshotet. Jag googlade lite och insåg sedan att de hör till samma serie :P Köpte Heretic + Hexen collection på steam, så får jag se om spelen är lika roliga som de verkar. 13/10 Tror det är Hexxen 2, men kan ha fel. 13/10 Vilket spel är det som visas på bilden? Jag antar att det är antingen Heretic elle Hexen iaf :P 12/10 Ja det vore underbart, Payback var ju riktigt jävla uselt! SoF 1&2 var ju kanonspel! 2:an var kanske lite väl buggigt men fortfarande jävligt kul :) 12/10 Harpa, det är okej. Det kanske kommer ta lite tid, men jag kommer över det. ;) 12/10 Det mest intressanta är enligt mig att de gått ner till ett team istället för tre, i skenet av DLC-informationen. Jag blev färgblind ang. likh med källan som du säger. Brukar inte vara min melodi. Ursäkta. 12/10 Den här nyheten var ju mer eller mindre en direkt översättning från kotakus post. Okej att ni sourcar till Kotaku och okej att det handlar om exakt samma grej men det var lite FÖÖÖR likt här. OT: :( 12/10 Ett spel är ett projekt, och när ett projekt avslutas får en del människor går, så har det alltid varit, det är ingen överraskning. 12/10 Gör Soldier of Fortune 3 istället :-) 12/10 Activison är ju helt dumma i huve, varför inte bara ta bort Activision istället? Raven är ett bra företag som har gjort grymma spel(tycker jag iallafall). Aja CoD serien kommer ju dö ändå väldigt snart om de fortsätter så här 12/10
Skicka en rättelse