Grandmaster Flash med gruppen The Furios Five var den första hiphop-akt att väljas in i Rock and Roll Hall of Fame. Idag gästar han filmarkivet med två trailers från #DJ Hero där han står för den mixade musiken.

Herbie Hancock vs N.E.R.D

[video=3378]

Grand Master Flash vs Gary Numan

[video=3377]
Spelets släpps tillsammans med eget tillbehör som ska fungera som skivspelare och mixer och spelsättet påminner vid första ögonkastet om #Guitar Hero-konceptet där du ska träffa färgade knappar i takt med musiken.

Kontrollen du mixar låtarna med

Wow, du låter precis som alla Youtube-troll. Vilken feat! 04/07 Hmm, frågan är ju vad du gör på den här webbsidan, eftersom du inte gillar spel mm. 04/07 Vem fan behöver drömma, jag har varit dj i 18 år snart och har aldrig behövt några dinkey toys för att stiga i graderna, skaffa er en riktig bänk och nöt ifrån grunden, datorerna tar över mer och mer och skall inte kulturen dö ut helt så måste vi ha fol... 04/07 Trevligt att se att det kommer musikspel anpassade för andra än skäggiga gamla gubbar med luftgitarrsmani ^^ *fördomsfull* Allt hänger dock på hur mycket spelglädje de trycker in - guitar hero har juh onekligen träffat rätt och spelas av många som egent... 04/07 Trodde att musiken skulle vara bra, men detta var ju helt värdelöst. 04/07 Om man kan mixa sina egna låter så kanske det skulle vara kul. Inget man kommer att köpa dock. 04/07 Vettigaste inlägget i denna tråden, de flesta andra bara dryper av fördomar och trångsynthet. Vad gäller spelet i sig tror jag dessvärre det kommer suga lika mycket som guitarhero. 04/07 Fördomar så det smäller om det, tragiskt. Vet du ens vad scratching innebär? Låter inte så. 04/07 Löjligaste jag sett. Och sen när var det inne att scratcha igen över huvud taget? Är det verkligen så där det låter på hiphop-klubbarna idag? Inte konstigt att dom är så hjärnskadade som dom är. 04/07 Jag djar hellre än spelar gitarr iaf, skulle vara skithärligt att mixa armin van buuren och andra arenatrancehjältar... 04/07
Skicka en rättelse