Hos Develop säger #Sonys chefsproduktplannerare, Naoya Matsui, att PSP Go varit en del av företagets planer hela tiden.

Vi har planerat för att släppa en PSP-modell utan en UMD-läsare ända sedan början. Vi ville släppa den när levererandet av digitalmedia var likvärdigt med levererandet av fysisk media. Det är vad vi jobbat på de här senaste två åren. Vi kommer att sälja PSP Go jäms med existerande PSP-modeller, eftersom det är en produkt riktad till de människor som är mer vana vid digitalt material.

PSP-maskinernas UMD-format blev aldrig någon större succé och är idag mer eller mindre utrotningshotat i butikerna. I framtiden kommer PSP-spelen att distribueras både digitalt såväl som i fysiska kopior, men frågan är hur länge till UMD-skivorna överlever om PSP Go blir en framgång. Den 1 oktober släpps maskinen, och den kommer sannolikt att kosta (beroende på hur man väljer att omvandla) mellan 2700 till 3000 svenska kronor.

Får ungefär 6-7 MB/s. För övrigt börjar jag tröttna på Sonys självgoda stil, trots att jag är PS3-ägare. 06/07 Inte tompa som skrev, utan jag, - jo men det är precis det som menas, "att det ska ha ett premium-värde att äga en PSP Go" inkalkylerat i priset. Nåväl, att det inte är exakt samma ord som coolt menar inte på att det inte har samma betydelse. För det... 06/07 om man inte vill ha go så finns det en alldeles utmärkt psp 3004. Enjoy! till tompa, Sony har sagt att pspGO är en premium version av psp3004 och inte "coolt" som du vill få det att låta som. 06/07 galet mycket pengar 06/07 Alltså, i mina ögon är detta uttalandet bara finare ord för "Vi visste redan från början att vi kunde göra en PSP Go, men vi gjorde först en billigare modell, och när den billigare modellen började sluta sälja, då skulle vi ta fram den dyrare, bättre... 05/07 Alldeles för dyrt som folk säger. Hos mig går det väldigt bra att använda Playstation Store. Jag tankar hem spel och dyl. i ett par MB/s. Kan dock tänka mig att det vis vissa spelsläpp kommer bli lite tungrott ^^; 05/07 Alldeles för dyrt, då får en Wii, 2 360 eller en PS3 för samma pengar... En bärbar spelkonsoll måste vara prisvärd, psp go är det inte (den är o-go) XD 05/07 Fan så jävla dyr...Jag var jävligt sugen på den..men nu kan de stoppa upp den i röver..på tvären... 05/07 här går det i minst 2mb/s i alla fall. 05/07 Oj hur kommer det här gå, att ladda ner från ps3 store går i 50kbit suck. 05/07
Skicka en rättelse