I Nintendo Power-magasinet (via VG247) säger #Nintendos livs levande legend, Shigeru Miyamoto, att nästa Zelda inte blir "radikalt annorlunda" från tidigare spel. Trots att denna titel byggs från grunden till Wii (att jämföra mot #Twilight Princess som fick en Wii-version i efterhand) så verkar det första Wii-Zelda inte bli så annorlunda som man kanske kunde tro.

I övrigt är informationen om nästa stationära Zelda-titel knapphändig. Det har spekulerats i om Wii-Zelda ska kräva MotionPlus, och tidigare bjöd vi också på första konceptbilden från titeln i E3-tider.

Vad har du för förväntningar på nästa Zelda-spel till Wii? En annan del i serien, #The Legend of Zelda: Spirit Tracks, utvecklas i dagsläget till Nintendo DS.

Enligt IGN vad Miyamoto menade : "The next Legend may not be as original as you may think." Hur ska man tolka detta? 06/07 Var det någon som förväntade sig att det skulle bli annorlunda? Det kommer alltid att finnas ett mästersvärd, putta-block pussel och en Ganon att spela energi-tennis med i slutet. Sedan om man spelar musik eller åker på ett tåg för att ta sig runt är... 05/07 Gillade Wind Waker mer än Twilight Princess. Vet inte varför men det var roligare bara, skönare stämmning. Ocaraina of Time är väl det bästa av dem i 3D, men jag hoppas de vågar chansa lite med detta. Wind Waker var ganska nytt i jämförelse med Twilight... 05/07 Jag tror ändå nya Zelda har stora möjligheter att bli riktigt bra. Jag har inte blivit besviken av ett Zelda hittills och då har jag ändå testat allt ifrån Link to the past, majoras mask och twilight (alla finns nu på mitt wii tack vare att man kan köpa... 05/07 +1 05/07 Och varför inte kasta in en käpp eller rullator på köpet, och så får vi inte glömma alzheimer! Ganondorf lika så! Zelda kan vara ett tjurigt gammalt ruckel hon också. Har nu inte ett Wii, men får hoppas att spelet blir lyckat i alla fall. Det enda som... 05/07 de får fan ta och göra något åt kameran iaf 05/07 Även om Zelda OOC är bland dom bästa upplevelser jag haft: är man TVUNGEN veva på armarna som en gorilla kan dom behålla det, wii är ett enda stort felköp men skyller på att jag var rik då. Blev rätt besviken när det inte fanns nån möjlighet använda van... 04/07 Det jag hoppas är att de fixar titelmusiken så att den spelas av en riktigt orkester, och inte är gjord på någon dator...! Twilights intromusik låter skit när man jämför med t.ex Mario Galaxys intro! 04/07 vad sägs om gammal Link med skägg:D 04/07
Skicka en rättelse