#Topware Interactive utannonserar att en uppföljare till deras #Oblivion-liknande #Two Worlds är på väg. Uppföljaren kommer (som brukligt i pressreleaser) göra "enorma framsteg" och förbättrar allt ifrån föregångaren och sportar dessutom en helt ny stridsmotor.

I vinter är det tänkt att #Two Worlds II ska släppas till pc, Mac, Xbox 360 och Playstation 3. När FZ recenserade originalet blev betyget godkänt, om än med vissa förbehåll.

Vad har du för förväntningar på uppföljaren?

Tycker Oblivion är en väldigt bra jämförelse. Två spel som lovade mycket, och höll väldigt lite. 06/07 Kul att ett spel släpps till Mac idag, det var länge sen sist... Får väl se hur uppföljaren blir :) 06/07 Oblivion är också rätt buggigt iofs :) Den inofficiella patchen fixar 2000 av dessa.. 06/07 Det här var väl ändå en gammal nyhet? Håller med alla andra dock, Oblivion va storslaget, Two Worlds va en buggig flopp 06/07 1an är rikitgt b, oblivion är spelens spel, det spelet man skulle visa en utomjording om han undra vad ett spel va. 06/07 Jag och en kompis köpte Two Worlds bara för att spela multiplayerdelen tillsammans, då vi båda hade önskat vi kunnat spela Oblivion tillsammans, men det var så bedrövligt tråkigt så vi la ner det nästan direkt. Sen dess har spelet samlat damm hos mig... 06/07 Two Worlds var faktiskt riktigt bra, speciellt så hade det en väldigt varierande värld som var rolig att utforska (till skillnad från Oblivion som ju mest kändes som en enda stor skog som såg likadan ut hela tiden, likaså hade Oblivion inga vitt skillda... 06/07 Man är väl då ensam om att tycka smått om Two Worlds. Det var riktigt stort och det fanns väldigt mycket att göra/utrusta/kombinera/blanda/utforska. Röstskådespelet var jobbigt, men det dög. Man vande sig faktiskt innan öronen ville blöda. Jag körde iaf... 06/07 Håller med! :heart: 06/07 Kan bara instæmma med føregående talare. Two worlds var och ær ett skræpspel æven efter en god dosis patchar. 06/07
Skicka en rättelse