I en Eurogamer-artikel berättar #Valve att deras kritiserade uppföljare redan fått dubbelt så många förbokningar som originalet hade (med lika lång tid kvar innan släpp). Detta trots att många fans hotat att bojkotta spelet då det kommer så nära inpå ettan. Detta är vad studions Doug Lombardi har att säga.

Våra förbokningar är i nuläget dubbelt mot vad de var för Left 4 Dead 1 vid denna tidpunkt innan släpp. Vi ser massor av entusiasm [för spelet] från återförsäljarna, från Electronic Arts och pressen kallade det för bästa multiplayer-spelet under E3.

Det verkar onekligen som att stormen bedarrat en aning sedan Valve lovade att fortsätta stödja ettan parallellt med uppföljaren. #Left 4 Dead 2 släpps den 17 november till pc och Xbox 360.

Att l4d2 har nödvändiga uppdateringar som l4d1 behöver beror på att de tog allt som egentligen skulle vara i 1:an och la det i 2:an bara för att de skulle se ut som de faktiskt har gjort något. 08/07 Först så tyckte jag att det det här spelet verkade skit eftersom det inte såg det minsta nytt ut men om man läser PC Gamers förhandstitt på spelet så inser man att L4D 2 innehåller många och nödvändiga förbättringar. Såsom att de nu ska göra allt de kan... 07/07 Jo... 07/07 lovade inte valve en massa uppdateringar tll L4D :/ 07/07 Ser roligt ut men måste hålla med va är nytt? 07/07 Undrar hur det kommer att vara att spela LFD2. 07/07 Så Jävla bra! :up: 06/07 Jag kommer inte köpa 2:an förens de släpper det de sa att de skulle uppdatera l4d1 med. För som det är nu så drar l4d2 alla resurser från l4d1. Senare så är fråga om de vill uppdatera ett gammal spel när de har något nytt att jobba med? Sen känns det... 06/07 Left 4 Dead var skamligt fult och hade för få banor för att vara värt fullpris, vem som helst borde kunnat räkna ut att Valve skulel släppa en uppföljare med vapen, grafik och kanske en story. Hur som helst så påminde spelet mer om en mod till UT-2004... 06/07 Vill ni ha nytt content är det väl "bara" att tillverka det själva :P Det räcker som det är, infected är ändå roligast att spela imo. BTW: man hade visst hört talas om L4D vid det här laget förra året. Jag hörde talas om det i slutet av 2006, och då var... 06/07
Skicka en rättelse