Det är med lättare vemod vi i dag publicerar listan med veckans digitala speltips. Listmästare @harpa har nämligen åkt ut i världen i jakt på nya random-bilder att kröna dessa nyheter med. Därmed lämnas ansvaret över till oss övriga i redaktionen. Vi är inte värdiga. Se själv på bilden ovan, den är ingen slump. Den pekar nämligen på var du ska leta för att få tag på Hampus och övertala honom om att återvända hem och varje fredag kröna FZ med digitala erbjudanden och random-bilder på diverse desserter.

Med det sagt - över till veckans digitala tips. Som vanligt kommer du få evig ära och tacksamhet från FZ:s alla läsare om du fyller på listan genom att skriva in fler heta speltips i denna nyhets kommentarstråd.

Gamersgate

#Paradox-tjänsten Gamersgate kör dagliga erbjudanden så det gäller att vara på hugget (t.ex. på deras Twitter-tjänst). Dagens erbjudande är #Prince of Persia som köps för 15 euro, vilket är halva priset.

Passar inte det kan kanske en förhandsbokning av pc-upplagan av #Red Faction: Guerilla fresta. På köpet får du #Red Faction 1 och #2. Pris: 40 euro.

#Titan Quest och expansionen #Immortal Throne har buntats ihop och ej slagits ihjäl, men väl prissänkts. För denna ypperliga monsterslaktarfest får du hosta upp blygsamma 10 euro.

En tur till den ständigt heta #EVE Online-världen betingar halvt pris. Du får ge 7,49 euro.

GOG.com

#Massive gjorde strategiklassiker innan det hyllade #World in Conflict. Nämligen #Ground Control. Originalspelet och expansionen Dark Conspiracy blir dina för ynka 6 dollar.

Alla spel från #Topware Interactive säljs för 4,79 dollar fram till klockan 06:00 tisdag den 14 juli. Det är sammanlagt åtta erbjudanden, bland annat Earth 2140-2160-serien och #Jagged Alliance 2: Wildfire.

Direct 2 Drive

#Oblivion säljs i två versioner: den vanliga GOTY-upplagan för 9,50 brittiska pund eller Deluxe GOTY Edition för 12,50 pund.

#Spore och dess Creature Creator reas. Sjävla spelet blir ditt för 20 pund medan varelsebyggaren kostar snudd på 4 pund.

The Sims 2: Double Deluxe är ett paket med #The Sims 2, expansionen #Nightlife och prylpaketet #Fest & bröllop. Paketet vill ha 14,50 pund från din plånbok.

#The Sims 2: Apartment Life blir ditt för 14,95 pund.

Steam

Innehållsrika Steam nöjer sig såvitt vi lyckats luska reda på med ett helgerbjudande. Men inte vilket som helst - den ypperliga arkadbilspelet #Race Driver Grid. Höga EU-priser eller ej - 10 euro är spelet värt om vi får säga vårt.

Skicka en rättelse