Ett gäng års tystnad var långt från tillräckligt för att ta kål på Monkey Island. Under E3-mässan i maj utannonserades otippat två nya spel och lustigt nog stod premiären för dörren inom väldigt kort. Närmare bestämt nu - det avsnittsindelade #Tales of Monkey Island har dels släppts, dels kan det testas i demoform.

Tales of Monkey Island utvecklas av #Telltale Games och i likhet med flera andra äventyrslir från företaget släpps det i avsnitt, närmare bestämt fem stycken. Spelet köps och tas hem över nätet, antingen del för del eller alla avsnitt i ett paket (då med diverse bonusmaterial).

[fi=9030]
Om inte detta räcker för att stilla dina behov av äventyrliga apöar kan du redan om en vecka sätta tänderna i en nyversion av #The Secret of Monkey Island.

Riktigt bra lir. Tog mig tillbaka i tiden! Lite väl lätt om man jämför med de andra liren i serien men det kanske bli mer utmanande allt eftersom. Hur som helst så skrattade jag på bra många gånger så humorn är på topp! Måtte de få in tillräckligt med... 13/07 Fantastiskt spel. <3 11/07 Underbart spel, även om det gick hyfsat snabtb att klara. men känslan och humorn är kung! vet itne hur långt dmeot sträcker sig, men gissar att det endast är på båten i början. jag reagerade över att det vart jäkligt simpelt där, men tro mig, det blir... 09/07 Fruktansvärt dåligt enligt mig, så typiskt teltale. Extremt infantilt, både grafiskt och problemlösningsmässigt sett. Men hade inga andra förväntningar efter Sam&Max serien. Längtar till remaken av ettan istället :) 09/07 När kommer det till Wii? 08/07 Roligt demo, blir inköp direkt när jag får pengar över efter alla jäkla räkningar ....tror jag blev lite sjösjuk när jag spelade eller så är det för mycket kaffe i kistan som spökar :P 08/07 Holy shit vad värdelöst! Vad fan har de gjort!! Väntar på remaken av 1:an ist, 08/07 Förbokade spelet på Telltales hemsida samma dag som det annonserades. Då fick man tillgång till ett "hemligt" forum där man kunde snacka med utvecklarna och röstskådespelarna. Mysigt värre. 08/07 Jasså kommer remaken redan nästa vecka?! Härligt, får ta och klara AitD (http://www.fz.se/spel/alone-in-the-dark/ps3) tills dess då! 08/07 Vafalls? Inget tipstack? På min ära! I have never... 08/07
Skicka en rättelse