#Fight Night Round 4 kommer under sommaren byggas på med två gratisuppdateringar. Vi börjar med den andra eftersom den är mest intressant: button mashing-stöd. Mer korrekt uttryckt handlar det om att du kan använda handkontrollens knappar för att svinga nävarna. Detta finns inte med i nuvarande version, slag utförs genom att röra de analoga styrspakarna i bestämda mönster. Detta har fått en del kritik och uppenbarligen har utvecklarna tagit åt sig av den. Uppdateringen släpps gratis i början av september.

Innan dess, närmare bestämt i början av augusti, landar den första uppdateringen. Den innehåller ett nytt gym, nya "gameplay sliders" och ett lass prylar för att förändra din boxares utseende och utrustning. Om du kör spelet på Xbox 360 kommer denna uppdatering även innehålla en alternativ variant av boxaren Sugar Ray Leonard. Playstation 3-ägare diskrimineras och får klara sig utan denna bonus.

<form method="post" action="http://www.fz.se/poll.fz">
<input type="hidden" name="data" value="YToyOntpOjA7czo0MDoiZmMyMDM1ZDM4MzhhOTY2MjBkMDdlZDdkZDIwODEzMDMyZDBkZjZjNyI7aToxO2E6Mzp7aTowO2k6MzA5O2k6MTtpOjQxNTtpOjI7aTo5MjQ2O319"></input>

<input type="radio" name="q415" value="3081" checked="checked" class="form_input_radio"></input>

Bra

<input type="radio" name="q415" value="3082" class="form_input_radio"></input>

Dåligt

<input type="radio" name="q415" value="3083" class="form_input_radio"></input>

Ingen åsikt

</form>