Ett drygt år har gått sedan #Age of Conan debuterade och utvecklaren #Funcom jobbar hårt för att få MMO-folk att välja just deras titel. I dag sjösätts en kampanj där man på en dedikerad webbsida, fylld med filmer och annat material, visar hur mycket spelet har utvecklats och förändrats sedan starten. Och om du har spelat tidigare men lagt av frestar de med ett erbjudande det är svårt att tacka nej till - två veckors gratis speltid.

För att komma igång igen räcker det med att du återaktiverar ditt konto mellan den 8-22 juli, varpå du får två veckors kostnadsfritt spelande. De vanliga trial-kontona, som låter nykomlingar lira gratis i sju dagar, är stängda under tiden, enligt Funcom för att ge veteranerna en trevligare spelupplevelse. När trialen vaknar till liv igen hittar du den på den här adressen.

efter att ha åter aktiverat mitt konto och tankat klienten så kan jag inte logga in hjälp... 13/07 Nå, någon som bestämt sig för att subscriba igen? det har i alla fall jag :D hade iofs gjort det utan denna trial ändå. 11/07 Det du pratar om har att göra med patch 1.05 eftersom det var då servrarna började lagga mer och det blir troligen fixat i nästa patch som Funcom håller på med grundad på player feedback. 10/07 Har hört andra som klagat på det immix, jag har dock spelat väldigt mycket senaste månaden och har faktiskt inte hänt mig någon gång direkt. Isf precis när man loggat in, men inget som har stört mig. 10/07 Dom har fortfarande inte löst det värsta problemet än. Ständiga fryslagg från servern. Helt värdelöst att springa runt då. Så mergen är i mina ögon en gåta när dom inte kan få det att flyta. Spelade 4 timmar under rätt hög belastning på servern. Drabbad... 10/07 Alla gankers gnuggade händerna när de släppte 2 veckors frilir. Fresh blood! 10/07 Hur är aktiviteten på crom? funderar på att transfera min alt som jag inte pallar levla i fury tror jag. Och aquilionia rp pvp. Är det mycket gank där? 10/07 hehe jag spelar på fury. Som jag skrev 10/07 Kanske någon som har skrivit det jag tänker skriva men, Du kan aktivera din 2 veckors speltid senast den 22e, och får en level 50 gubbe ifall du redan har en på lvl 50 om jag fattar allt rätt. jag o kusinen kör på :) conq och barb som rusar runt :D 10/07 Jag är också på Crom.:up: 10/07
Skicka en rättelse