#Modern Warfare 2 ska se till att hålla #Activisions bankkonto välfyllt under årets julhandel. Därmed finns inte utrymme för den nya och potentiellt konkurrerande titeln #Singularity, som därför får se premiärdatumet framflyttat från hösten till mars nästa år.

[video=3395]

Singularity i aktion

Singularity utvecklas av anrika #Raven (#Hexen II, #Soldier of Fortune, #Jedi Outcast) och är ett actionspel med tidsmanipulation och problemlösning (tänk #Half-Life) som säljargument. Modern Warfare 2 är uppföljaren till #Call of Duty 4, fast det skippar namnet Call of Duty. Här sköts utvecklingen av #Infinity Ward vilket borde borga för ytterligare ett stycke högklassig korridoraction. Premiär den 10 november.

Sant! Folk kanske tror att det är ett annat spelsätt om det inte står: "Call of Duty". Har ingenting emot det namnet. De verkar ju hålla sig till nya idéer nu åtminstone. Modern Warefare = Moderna krig. World at War = Krig emot Japan. Och det kommande... 10/07 Enklare att marknadsföra så antar jag. Enligt mig spelar det eg. ingen roll om det har "COD" i namnet eller ej. Det är fortfarande samma spel och jag ser fram emot det. Det är ju trots allt en ny sorts COD jämfört med all 30-11 andra WW2-spel man kört.... 10/07 Spelet skall visst heta Call of Duty igen, enligt Gamespot. http://www.gamespot.com/news/6213177.html?om_act=convert&om_clk=newstop&tag=newstop;title;1 10/07 Skjut upp nytänkade, spotta ut casual och linjära spel finns trotsallt mer idioter med pengar. 10/07 sån ... tur att det inte var modern warfare 2 som blev försenadt !!!! ;) 09/07 Usch, ett mag per gubbe för att döda någon, hatar sånt, tur de lägger krutet på MW2 istället =) 09/07 Förhoppningsvist slipper man allt granatspammande då i singleplayer, som CoD serien verkar ha patent på =) 09/07 Har aldrig hört talats om singularity förut, men det såg rätt spännande ut, till skillnad från ännu ett krigs fps. 09/07 Finns väl inget bra med att skjuta upp det över jul, då kommer utvecklarna vara lediga och det kommer säljas mindre av spelet. Jag tycker det är förjävligt. MW2 kommer nog bli bra men dom kan inte särbehandla andra spel, (som dessutom inte riktar sig... 09/07 Om dom skjuter upp det till nästa höst kommer det väl konkurrera lika mycket med COD 7? 09/07
Skicka en rättelse