Under ett par dagars tid har det tisslats och tasslats om ett nytt #Mechwarrior. Tisslet och tasslet (som doftar starkt av smart pr-strategi) har mestadels [n=33694 ägt rum i] IGN-nätverket och nu har de lyft på locket rejält: en film, en intervju och hyfsat mycket annan information.

Till att börja med blir namnet kort och gott Mechwarrior - ingen femma efter alltså - och utvecklarna förklarar det med att spelet är en nystart för serien. De äldre spelen begränsades av dåtidens teknik men med dagens datorkraft till hands hoppas man på att kunna skapa känslan av att faktiskt spaka en gigantisk stridsmaskin. En singleplayer-kampanj får sällskap av en co-op-kampanj för fyra och diverse multiplayer-lägen. Hur många mechs-varianter som kommer ingå är ännu inte klart.

Spelet utvecklas till Windows och Xbox 360. Potentiellt releasedatum saknas, istället får du trösta dig med en första film.

[video=3403]

man kan ju hoppas att min favoritspelserie förskonas arkadisering som dom 2 titlarna som kom till xbox,, dom va fan inte bra 12/07 ser rätt trist ut.. 12/07 Nerbantad version av PC? Tja, sitter du med en core i7 på 3,0 eller mer, med 12Gb ram och fett grafikkort kanske, men annars så vill jag påstå att dagens konsoler klarar lika bra grafik som en klar majoritet av PC-spelarnas datorer gör. Än så länge har... 10/07 Att söka skydd medans vapen rechargar är rätt så smart skulle jag säga. Här finns samma video i HD på youtube; http://www.youtube.com/watch?v=a9VBrPREN4Y&fmt=22 10/07 Du menar precis som man gör i vilket fps spel som helst? Skjuta, ducka och gömma sig, skjuta igen, förflytta sig.... Så det du egentligen försöker säga är att fps spel rent generelt sett är skräp eftersom det är en bra idé att söka skydd när det finns... 10/07 Jag har en egen xbox 360 tack, så jag är inte så avis. Att ett spel utvecklas till konsol är ALLTID sämre, kanske bättre för utvecklarnas pengabörs men aldrig för spelarna. När konsolerna bara kunde hantera sidscrollande supermario spel, och marknaden... 10/07 Läser man intervjun så låter det mer som att det är renderat i spelmotorn, inte "gameplay" som så. Men jag hoppas verkligen det inte handlar om att kunna reparera sin mech till full hälsa under ett uppdrag i singleplayer kampanjerna. Och att man kanske... 10/07 Så ni missade huset som kollapsade vid 00:54? Sen vill dom vissa Atlas som en överraskning i röken, det är väl väldigt lätt att förstå. 10/07 Vill bara säga att den som säger "ingen taktik" åt att gömma sig bakom en byggnad antagligen inte har koll på vad en atlas gör med dig om du står o bråkar med den utan att försöka ha något mellan dig och honom.. iofs visar ju slutet vad som brukar hända... 10/07 är de därför de står "In Game Footage" nere i högra hörnet? själv så tycker jag att det såg bra ut. Men(och de finns alltid ett men), man såg ju Atlas mechen redan innan han gick in i rökridån ju! 10/07
Skicka en rättelse