Om du tidigare lirat #Warhammer Online men slutat med det ger utvecklarna dig en stark anledning att börja igen - tio dagars gratis speltid. Erbjudandet går under namnet återrekryteringsprogrammet och gäller, om vi förstått saken rätt, alla inaktiva konton. Som bonus bjussas du på tio procent bonus för XP och renown.

Det är glada tider för pensionerade MMO-lirare. Så sent som i går [n=33697 skrev vi om] en liknande kampanj för #Age of Conan. Där är erbjudandet något mer generöst: fjorton dagars gratis speltid för alla äldre konton, under förutsättning att de återaktiveras senast den 22 juli.

Tack till UOme för detta #nyhetstips!
Precis som v1ictory sade, hoppas ni som testar det tycker det är bra. Ps. Kör azgal, namnet är "Farbrormelker" 11/07 Det där är en tolkningsfråga. Rubriken syftar som bekant på en väldigt aktuell väldigt uppmärksammad nyhet, jag tycker kopplingen dit är ganska självklar (särskilt om man läser båda nyheterna). 10/07 Det finns bra mycket mer än 4 eu servers kvar... du menar nog engelska servers.. och som någon annan sade, hellre 4 servers med action på än 10 halvtomma. Rekommenderar Karak-norn, tror inte jag har uppleft ett sådant aktivt T1-3 på länge! (traditionell... 10/07 Antar att du är ironisk, men för dem som inte fattar det så kan det ju vara bra att förtydliga. Själv reagerade jag i alla fall (också) på rubriken eftersom den får det att låta som att AoC var först. Vilka som var först har jag ingen aning om, vet bara... 10/07 Måste säga att jag trivs väldigt bra i WAR när jag testade igen. Kanon att de var gratis för nu har de nog fått än ny subscriber! 10/07 Jag gillar att de har stängt rp servers och vissa andra mindre lowpop-servers = mer folk på de större serverna. I början av WAR så hade det stora problem med optimiseringen och det flöt väldigt dåligt och laggade utan att man ens var över 10+ spelare.... 09/07 Hellre 4fulla än de 15 tomma som fanns förr;P 09/07 Vem slänger ut nästa gratis invite då? 09/07 Vad lägligt. Det var bara någon dag sedan jag kollade om det fanns någon möjlighet för gamla subscribers att testa spelet gratis igen :D Kul att karak-azgal finns kvar men sorgligt att det bara finns 4 eu servrar kvar :( 09/07 Jag hade definitivt nappat på det här i våras... Men nu väntar jag istället på att DDO ska bli gratis i Europa samt APB som släpps nästa år 09/07
Skicka en rättelse