32 år efter den första vita duken-sammandrabbningen mellan rebellerna och rymdimperiets styrkor finns så många Star Wars-produkter att det i princip är omöjligt att hålla koll på allt. Ta bara antalet spel - det finns en bra bit över 100 titlar att välja mellan. Men översteprästen George Lucas hänger med i vad som händer, åtminstone om vi ska tro #Biowares Ray Muzyka.

I en intervju med G4 säger han att Lucas håller ett vakande öga över såväl #Star Wars: The Old Republic som andra stjärnkrigarspel (även om han inte nödvändigtvis har direktkontakt med utvecklarna).

Jag har inte visat det för honom personligen, men jag vet att han tar pulsen på allt som Lucasarts arbetar med så jag vet att han är involverad. Jag har tidigare pratat med honom om projektet och jag vet att han är uppspelt.

Lucas blev förmodligen lika imponerad som alla andra av den urläckra The Old Republic-film som släpptes under E3-mässan i våras (se nedan). Återstår att se om han låter sitt kunnande spilla över på spelet.

[video=3188]

True. Men Jar-Jar är också lite störande i Ep. I, men inte alls så störande som det otroligt utdragna pod-racet - som du säger. 14/07 LucasArts har redan totalförstört ett Star Wars-MMO, får hoppas att de låter Bioware sköta spelskapandet själva. 12/07 har vi tur så ger lucas fan i spelet 12/07 Han gjorde ju Episode 1 till 3 helt fel, jag tror han enbart kan sabotera spelet - men det är ju redan förstört tillräckligt ändå att det spelar ingen roll. 12/07 Fattar fortfarande inte hur man kan hänga upp sig på Jarjar så mycket. Han har ju inte många minutes speltid. Han är mest med i ettan och inte ens där tyckte jag han var med så pass mycket att man hann störa sig på honom. Det mest störande med ettan är... 12/07 tänk på att ep 1-3 var redan skrivna när 4-6 gjordes, jar jar fanns med från början men det utvecklades lite mer mot en "färggladare" film än ursprunget tyvär. ep 3-6 är dom bästa. Modeller o dräckter/masker slår oftast datoranimeringar. Konstigt att... 12/07 Varken Star Wars eller Indiana Jones är "bra" filmer (dvs Oscar-material), men det är förbannat bra filmer för vad det är, dvs lättsam popcornunderhållning. Samt såg väl många 4-6 när dom var barn och ens nostalgi inför dessa går ju aldrig att jämföra... 12/07 Haha. Grabbar, vad fan håller ni på med. De nya Star Wars filmerna och de äldre innehåller egentligen exakt samma saker. De som försvarar dom äldre är de som existerade när dom var på bio, och de som försvarar dom nya är de som växte upp med just dom... 12/07 Ska vi snacka om skådespelarinsats och dialog så får ni nog se om 4-6, såg 5:an igår och det var ganska skrattretande. Man kunde se nästan hur de inte riktigt ville vara på inspelningsplatsen. 1-3:an är bättre p.g.a. av effekterna, men de är inte bra... 12/07 Tycker dialogen är helt okej. Finns inget annat som gör människor säga så töntiga grejer som kärlek. Men tittar man på SW för att man förväntar sig fantastisk dialog så bör man göra om, göra rätt, dvs; kolla på något annat. 12/07
Skicka en rättelse