Dana White är chef över världens största organisation som annordnar Mixed Martial Arts-matcher och kanske inte den bästa ovännen att ha. #Electronic Arts har dock lyckats göra honom förbannad genom att annonsera ett spel baserat på den populära slagsmålssporten.

Enligt White var de i kontakt med varandra för 18 månader sen gällande just ett spel men då var det inte aktuellt. EA ville inte ens träffas för att "slagsmålen äcklade dem" och att "det inte var en riktig sport". UFC inledde istället ett framgångsrikt samarbete med #THQ som resulterade i #UFC Undisputed 2009 som överlag fått bra kritik.

Dana White har förbjudit alla sina kämpar att delta i Electronic Arts #MMA-spel och relationen får därmed anses vara tillräckligt rutten för att Peter Moore, chef på EA Sports, borde vara lite nervös.

Uppdatering: Peter Moore svarar på Dana Whites påhopp genom ett uttalande till Kotaku, där han uttrycker sin respekt för sporten och att planerna på titeln började redan för två år sedan.

Lite synd att Dana alltid ska vara en riktig girigburk, tror dock han förlorar mest på det. EA har det fightingspel som har absolut bäst kontroller på marknaden. Undisputed är ett bra spel men kontrollen har inte den tyngden som Fight Night har. Men låt... 16/07 Tacka vet jag gamla PRIDE (R.I.P.) där var det fart i matcherna. Och var det inte det så fick ena eller båda fightarna avdrag på gaget. Och att man både fick sparka och knäa den som låg på kanvasen. Man fick ju aldrig armbåga i PRIDE, men det tror jag... 15/07 Markham fightas/fightades väl i UFC efter IFL? fast jag kan ha fel, vågar nog påstå han gjort/gör det iaf :) Han kom ju iaf direkt från IFL ^_^ 15/07 IFL var ett skämt. UFC köpte inga fighters därifrån, det var snarare så att IFL var fyllt av avdankade UFC misslyckanden. Grym fighter? Han är en clown. Och om någon är pengakåt så är det Tito Ortiz, det är han fan världskänd för, det var därför han int... 15/07 Jag är rätt säker på att IFL konka, UFC köpte upp visa fighters där efter, inte många, men det var några iaf. 15/07 Dana White är ju en pengakåt skitstövel. Lyssna på vad Tito Ortiz (grym UFC-fighter som sa upp sig nyligen) säger om Dana White: http://www.youtube.com/watch?v=8SLG7RpH4TE 15/07 klart det finns fler organisationer som kör MMA. men dom mest kända fighters kör ju i ufc. å UfC är ett namn som till å med icke MMA fans känner till. dumt av EA att inte fixa ett samarbete. bob sapp är väll inte kvar i K-1? såg han köra nå MMA fight... 14/07 EA får la vända sig till Japan kanske? K1 och K1-max, om inte IFL nappar som nämnts tidigare. UFC är stort, kanske störst, men inte ensamma om att leverera käftsmällar till tv-sofforna. K1 har filurer som skulle göra sig bra i spel oxå, Bob Sapp tex hah... 14/07 aldrig i livet att de kommer göra ett bättre än undisputed ändå så ===))))) 14/07 Haha, gott att de förlorade den nya mjölkkon! 14/07
Skicka en rättelse