Att #3DO gick i graven häromåret har inte hindrat Heroes of Might & Magic från att leva vidare. Sedan #Ubisoft tog över stafettpinnen har ytterligare en serie spel lanserats och om färska rykten visar sig stämma kan du någon gång i framtiden sätta tänderna i del sex.

Ledtrådarna ser ut som följer: i en jobbannons hos Gamasutra söker Ubisoft Shanghai en lead game designer med erfarenhet av rollspel. Annonsen ska tidigare ha nämnt Heroes of Might & Magic, uppger Xbox 360 Achievement, men den uppgiften står numera inte att finna. Tills dess att Ubisoft dementerar eller bekräftar spelets existens är uppgifterna att betrakta som rykten.

Dark Cloud och senare Dark Chronicles, och då mycket bättre i den senare, hade slump genererade levels i ett annars hederligt RPG. Funkade bra tyckte jag, skulle kunna tillämpas till MMO instanser till exempel. Men viktigare tycker jag att det är att... 18/07 Måste ju säga att en av de största anledningarna till HoMM3 fortfarande är ett av de bästa spelen någonsin är ju pga deras random map funktion, det är så sjukt konstigt att det inte är mer tillämpat i andra spel än vad det är. Har nu spelat HoMM3 i hur... 17/07 hoppas det blir bra! 17/07 Jag saknar 3DO :( Vilken nostalgi känsla man får när man tänker tillbaka på Heroes 2, 3 och 4, 3 var ju bäst! Might and magic serien har alltid haft bra spel musik också! 17/07 Aah, if only dreams came true. 17/07 Jag vill ha ett nytt HOMM! Jag spelar fortfarande HOMM5 + alla expansioner idag! Så jävla roligt och bra spel! Men spelar det tog bara mot datorer... Men fortfarande roligt! Men försöker så ofta jag kan spela med folk! Hoppas ett HOMM5 kommer! 17/07 Håller med Gortie. Ett nytt Might & Magic hade varit högintressant. 16/07 Hade New World Computing fortfarande varit vid ritbordet kanske jag hade höjt ögonbrynet en aning men serien tvärdog när det övergick till 3D så intresset är väldigt svalt. Jag gillade Ironfist-storyn som spände över Heroes 2, Might & Magic 6, Heroes 3... 16/07 Haha! Det kommer jag ihåg, Titan nästet var ju livsfarligt, men o så mycket skatter! Och landet med demoner, titaner och drakar var ju ballt med, fast då fick man ta sig igenom den där labyrint-grottan med massa behomths. Det var tider det :D 16/07 Gamla skolans Might and Magic. Fy tusan vad kul de spelen var. Mina största stunder var nog i sjuan när man sprang in och snodde skatterna i Titan's Stronghold eller vad det nu hette. Hade man tur så överlevde man med en karaktär, men det var det värt!... 16/07
Skicka en rättelse